2777
2789
عنوان

به کسی که اشغال میندازه تو خیابون چی باید گفت؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 30 پست
هردفه انداخت جم کن  دفه بعد نندازه

باور میکنی یه‌بار پوست موزو انداخت تو پیاده زو رفتم برش داشتم بردم اونور خیابون انداختم تو سطل میگفت واااا چه خالی داری اصلا من فقط نگاش میکردم 😐

من چند سال پیش با دووستم داشتیم پیاده روی میکردیم دو قدم تا خونه راه بود رفت آب معدنی خرید یه ذره اشو خورد هنوز کامللل پر بود پرتش کرد رو زمین سطل آشغال دوقدم جلوتر بود

هم اسراف کرد هم آشغال ریخت😐البته دوست سابق

سبزک🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونروز یکیو دیدم یه چادر سرش بود بعد داشت امربه معروف میکرد به بقیه که حجاباتونو رعایت کنین (دوستان من کاری ندارم به حجاب یا غیر حجاب فقط دارم اون امر به معروفشو میگم) 

بعدش یه کیسه تخمه هم دستش بود تق تق میشکست پوستاشو مینداخت رو زمین دلم خواست برم گردنشو بگیرم بگم اول یاد بگیر اشغالاتو رو زمین نندازی بعد بیا به بقیه حجاب رو گوشزد کن زنیکه

یه کیسه خرید تو ماشین باشه هر دفعه بنداز توش.اینم خوب نیس ماشین بو میگیره . ما تو ماشینم نمیزیزیم&nb ...

من کیسه چرمی دارم

خواستید از دی.جی بگیرید

کلا خوبه

کلا اشغال بیرون انداختن  بی فرهنگیه خدایی

یعنی بی شخصیت ترین کار ممکن  آدم باشعور همیشه یه کیسه فریزر تو کیفش تو جیبش داشته باشه برای ای ...

خب اگه ببینیش اصلا بهش نمیخوره این کارو کنه یعنی ادم بی فرهنگی نیست من نمیدونم چرا این موضوع به این مهمی رو رعایت نمیکنه 

بدم میاد یکی آشغالشو میندازه زمین .

زمین هم خونه ماست .🙂🌿

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

خب اگه ببینیش اصلا بهش نمیخوره این کارو کنه یعنی ادم بی فرهنگی نیست من نمیدونم چرا این موضوع به این ...

آدم بی فرهنگی هست که کلا 

فقط بقیه موارد خوبه 

و این مورد بررگ متاسفانه گند میزنه به شخصیتش 

حتما بهش بگو 

.......

من کیسه چرمی دارم خواستید از دی.جی بگیرید کلا خوبه کلا اشغال بیرون انداختن  بی فرهنگیه خدایی

دقیقا. آخه من یه بچه کوچیک دارم که به همه چیز کار . واسه همون تو نایلون میکنم میذارم کف ماشین 

من چند سال پیش با دووستم داشتیم پیاده روی میکردیم دو قدم تا خونه راه بود رفت آب معدنی خرید یه ذره اش ...

متاسفانه این بیشعوری فقط به اطرافیان ضرر میزنه وگرنه خودشون اصلا نمیفهمن من که خیلی حرص میخورم این کارارو میکنه هرچی دوستانه گفتم بازم همونه کلا نمیفهمه 

به دوستش !!!!!  بگو بهش تذکر بده که کارش بده و زشته

و اگه گوش نکرد از قول من به دوستش !!!!  بگو بیشعور ادما رو با اطرافیانشون میشناسن و قضاوت میکنن این بدرد دوستی نمیخوره تا ضربه اصلی رو بهت نزده دور شو ازش

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم