2777
2789

سلام دوستان من 14 هفته است باردار هستم

چاق هستم یعنی شکم پهلو دارم

تا الان انگار نه انگار که باردارم اصلا شکمم جلو نیومده

به هرکی میگم 14 هفته هستم تعجب میکنه میگه اصلا نشون نمیده یکی از فامیلامون از من 2 هفته عقب تره قشنگ مشخصه بارداره البته لاغره

حالا میخواستم بدونم به خاطر شکمم که معلوم نیست یا چیزه دیگه

شماها که چاق بودید تو بارداری کی شکمتون بزرگ شد کی تغییر حس میکردید

البته من شلوارم تنگ شده حس میکنم اما اصلا نشون نمیده     

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا تا 18هفته تعغیری نمیکنن عزیزم.

من که شکم دارم هر کی میبینه البته دنیای مجازی بهم میگن نفخه شکم خودت نیس و زوده  

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

لباس ها تنگ میشه و راحت نیستن ولی من سر بارداری اولم ۷۵ كیلو بودم با قد ۱۶۸ پنج ماهگیم نشون میداد تقریبا... سر این از با ۹۲ باردار شدم الان كه نه هفته ام شدم ۸۸ با اینكه وزنم داره كم میشه اما شورت و شلوار لی های قبل بارداریم رو میپوشم زیر دلم درد میگیره... اگه دوست داری معلوم باشه لباس های زیر سینه چین دارو كلوش و پیلی دار بپوش😄😊💜

من در آغوش امن خداوندم😊

خخخخ منم چاقم.و چهارده هفته.شکمم اصلا شبیه حامله ها نیس چون تو کل زندگیم جاق بودم.قبل بارداری از وزن ۱۰۸ کیلو رسیدم به ۷۸ کیلو.بخاطر داروها تقریبا ۸۲ بودم که متوجه شدم باردارم.الانم ۸۹ فک کنم شدم😂

عزیزم یه سوال بپرسم؟البته اگه دوست داشتی میتونی جواب ندی.  شما چقدر اضافه وزن داشتید زمانی که ...

من وزنم 76قدم 169.

الان 6کیلو به خاطر ویار کم کردم.

اما شکمم بزرگ شده زیاد

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

من 90 کیلو بودم باردار شدم 3 ماه اول 3 کیلو کم کردم الان تو این 2 هفته 1 کیلو اضافه کردم قدمم 170

میگم نکنه رشد بچه ام کم باشه واگرنه شکم بزرگ میخوام چیکار 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

من اصلا شکم و پهلو نداشتم

قبل از بارداریم شکمم کاتِ کات بود بااینحال تا هفته 15 اینا همچنان صاف بود و اصلا مشخص نبود باردارم بعدشم هی کوچولو کوچولو بزرگ شد از بعد از هفتهء 22 رشدش سریع شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer