2777
2789
عنوان

نظرات راجع به بازاریابی شبکه ای؟

2147 بازدید | 13 پست

سلام

کیا بودن یا هستن تو این شرکتا؟

خوبه بده؟؟؟؟

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم خیلی تحقیق کردم آخه میخواست مخ منم بزنه

ببین شرکتایی ک کاربرا رو مجبور میکنن ب خرید اینا ی جای کارشون میلنگه.

خلاصه بعد تحقیق فهمیدم ک حقوقت خیلیییییی زیاد بشه تو ی تومنه،  خیلیاااا

و کسایی ک درآمد بالا دارن سرشاخه هستن ک از جیب ی آدماي ساده ای مث زن داداشم دارن میزنن

ی مشت محصول بدرد نخور میریزن تو خورجینشون

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

ای بابا.... 

واقعا همینطوره مخ منم زدن دوره هاشم رفتم ولی بعدش رفتم سرچ کردم دیدم چه شغل مزخرفیه واقعا هم حرامه سود گیرت بیاد از پول زوری که باید از فامیلات بکشی!!

خواهر شوهرام رفتن میگن خیلی خوبه و تو هم بیا زوری بردنم ولی پشیمون شدم دلن نیومد از کسی پول زور بگیرم

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....

دوست خواهر من ول کن من نبود ده بار زنگیدمیگفت فقط ی بار بیا ببین اگه خوشت نیومد دیگه نیا

من شناختی نداشتم نسبت ب این شغل اما همین که دیدم انقد داره التماس میکنه فهمیدم ی جای کار میلنگه شغلی که انققد توش پول باشه نمیان ب زور به من و شما التماس کنن بگن توروخدا بفرمایید سرکار اینقد در ماه پول بگیرین

جدیدا چقدر بازاریاب های محصولات بلیتا زیاد شدن به هرکی نیرسم میبینم بازاریاب بلیتاست خودش و مشاور پوست معرفی میکنه و به منم پیشنهاد میدن عضو بشم  

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

بدترین قسمت این نوع بازاریابی اینه که میرن رو اعصاب آدم !

منکه هر کسی میره تو این شغل کلا باهاش قطع رابطه میکنم اعصابم نمیکشه هر روز برام وراجی کنن بخاطر محصولات بنجل!!

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
بدترین قسمت این نوع بازاریابی اینه که میرن رو اعصاب آدم ! منکه هر کسی میره تو این شغل کلا باهاش قطع ...

وای مثل من😂😂😂😂

از بس که ور میزنن و میخوان بگن بیشتر از تو میدونن و میخوان بکنن تو پاچه ادم

جالب اینه اونایی که التماس من میکردن بیا و فلان میشه الان خودشون دراومدن از اونجا😂😂😂😂

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆

من به دوتا از دوستان رک گفتم تا زمانی که شغلت این هست سمت من نیا مگر اینکه در مورد شغلت یک کلمه حرف نزنی !

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت

دوستانی که عضو این شبکه میشن متاسفانه فکر میکنند که بازاریاب هستن . اما خودشون بازار این سیستم هستن. اینها خودشون باید خرید بزنن و در این صورت شرکت جنس خودش رو فروخته و کاری نداره که شما میخوای بفروشی به کسی دیگه و اون مقدار تخفیفی که میخواد بده رو نقدی میده بهشون در واقع پول خودشون رو به خودشون میده. جالبه من رو به زور دعوت کردن جلسه اشون طرف میگفت توی امریکا همه ی برند های معروف تبلیغ ندارن و بازاریابی شبکه ای دارن مثل تویوتا یا پپسی . همون جا گفتم پپسی سالیانه خدا میلیون دلار خرج تبلیغاتش میکنه از لیونل مسی تا شکیرا رو میاره تبلیغاتش . تویوتا هم حد اقل ده تا بیلبورد توی همین تهران داره. لال شد یارو

گفت آن یار کز او گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا می کرد

🌐استخدام شرکت خصوصی🌐

☑️ یک شرکت جهت تکمیل کادر فنی خود نیرو استخدام میکند.

⏰ساعت کاری به دلخواه

💵دارای پورسانت و حقوق ثابت

💰دستمزد بالا

☑️بدون محدودیت سنی

☑️بدون سرمایه اولیه

@ar0621 ب این آیدی درتلگرام پیام بدید