2777
2789

به عنوان زنی ک تجربه تلخ طلاقو داشته با یه بچه مینویسم 

تحت هیچ شرایطی جدا نشین حتی اگ شوهرتون بدترین اخلاقو داشت جز بیماری های روانی ک تایید شده  بود جدایی هیچی و درست نمیکنه فقط بدبخت تر میشین حوری هم ک باشین اینده قشنگ تری سراغتون نمیاد با کسی فقط برای سواستفاده میان یا اگ پولدار ک باشین فقط بخاطر پولتونه تورو قران گول هیچ مردی و نخورین ب ظاهر زندگی بقیه نگه نکنین تهش هیچیه 

من ازدواج دوم داشتم و عین سگ پشیمونم و هر لحظه ب خدا میگم غلط کردم ک جداشدم و بیشتر شبهامو با دلتنگی زندگی قبلیم میخوابم و الان فقط پاسوز بچمم 

هیچ مردی وجود نداره ک تو ازدواج دومتون براتون شاهکار کنه همشون گردن افتادن 

اگ یه درصد جدا شدین مجدد ازدواج نکنید شده باشه گدایی کنین تباه میشین 😥

الهی بگردم چقد دلت پره ولی همه اینجوری نیستن  خیلیا بعدش زندگی خوبی داشتن

هر کسی ادعای خوب بودن زندگی دوم کنه دروغه چون یه عمر منت رو سرت میمونه از سمت همه و بدبخت تر میشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو دیدم ازدواج دومشون بهتر بوده.گاهی اوقات طلاق تنها راه رهایی هس برای خانما ولی خب بله اگه پای بچه وسط باشه فرق میکنه

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
هر کسی ادعای خوب بودن زندگی دوم کنه دروغه چون یه عمر منت رو سرت میمونه از سمت همه و بدبخت تر میشی&nb ...

امیدوارم زندگیت خوب شه 

همه زندگیا دعوا و مشکلات داره

به مرور زمان ادم عادت میکنه

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 

الان اینهمه ادم ازدواج مجدد کردن ینی همه بدن؟؟؟

بنظرم اگ ادم دلیل منطقی داشته باشه مجبوره وقتی چاره ای نداره

مگ لجو لجبازی باشه علت جدایی اول

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
امیدوارم زندگیت خوب شه  همه زندگیا دعوا و مشکلات داره به مرور زمان ادم عادت میکنه

ب شدت تنها ترم کرد خیلی شرایط حادیه ک  واقعا جاش برای اینهمه ظلم ب یه زن و بچه اسیب دیده نیست حتی گفتنش درد اوره فقط دلم ب خدا خوشه و بس 

الان اینهمه ادم ازدواج مجدد کردن ینی همه بدن؟؟؟ بنظرم اگ ادم دلیل منطقی داشته باشه مجبوره وقتی چاره ...

هر کسی با یه چیزی سازگاری داره نمیگم بدن ولی هیچی زندگی اول هیچکس نمیشه و اینو کسایی میفهمن ک تجربه کرده باشن من خواستم اونایی ک تو شرایط قرار  نگرفتن بدونن ته جدایی هیچی نیست بسازن درست کنن ولی جدانشن و اگ شرایط حاد بود و جداشدن ازدواج دوم بزرگترین اشتباهه هر کسیه و فقط زمان ثابت میکنه اینو 

هر کسی با یه چیزی سازگاری داره نمیگم بدن ولی هیچی زندگی اول هیچکس نمیشه و اینو کسایی میفهمن ک تجربه ...

میدونم من خودمم تو عقد جداشدم و خیلی سختمه

دوسشم داشتم  اینارم ک میخونم بیشتر میترسم اما چاره ای نداشتم حس میکنم😔

میدونم من خودمم تو عقد جداشدم و خیلی سختمه دوسشم داشتم  اینارم ک میخونم بیشتر میترسم اما چاره ...

نکن نکن گول هیچکسو نخور حتما ک نباید تجربه کنی حال و روز امثال منو ببین بسه ته جدایی بن بسته هیچکس شوهر اولت نمیشه مطمعن باش من کسیو میشناسم شوهرش کراکی بود جدا شد رفت دوس پسر گرفت خیلی چیزارو تجربه کرد الان گریه میکنه کاش با همون شوهر کراکیم بودم ازدواج دوم قاتل جونه ادمه

نکن نکن گول هیچکسو نخور حتما ک نباید تجربه کنی حال و روز امثال منو ببین بسه ته جدایی بن بسته هیچکس ش ...

اعتمادی نداشتم همش نکران بودم زندگیمونو‌دوباره تو سایتای شرط بندی ببازه و خودکشی کنه و مشکلات دارودرمانیش بخاطر بیشفعالیشم بود خیلی میترسیدم عروسی کنم و مشکلاتم بدتر بشه

تو فکر ازدواج دوم هم نیستم بدبین شدم ب همه 

اعتمادی نداشتم همش نکران بودم زندگیمونو‌دوباره تو سایتای شرط بندی ببازه و خودکشی کنه و مشکلات دارودر ...

دقیقا شرایط من 

هر ماه دکتر دارو هر شب جدا کردن داروهاش 

هر یکماه یکبار خودکشیاش 

دو قطبیه و نوسانات خلقی بالایی داره 

چیزایی ک من تو خوابمم ندیده بودم اومد سراغم 

ازدواج نکن گول کسیو نخور عین من تهش هیچی نیست

دقیقا شرایط من  هر ماه دکتر دارو هر شب جدا کردن داروهاش  هر یکماه یکبار خودکشیاش  ...

همسر سابق منم ده سال دارو افسردگی و بیشفعالی میخورده اما خانواده نامردش هیچی نگفتن بهمون و خیلی پنهان کردن

حتی اعتیاد قبلشم نگفته بودن بهم ک شش ماه کمپ بوده..خدالعنتشون کنه باز بهم ریختم

اخلاق همسرم خوب و مهربون بود اما اینقد با پنهان کاری جلو اومده بودن میترسیدم باز برم جلو تر چیز جدید بفهمم

همسر سابق منم ده سال دارو افسردگی و بیشفعالی میخورده اما خانواده نامردش هیچی نگفتن بهمون و خیلی پنها ...

دقیقا شرایط من 

منم هیچی نمیدونستم و کلن پنهون کردن مریضیشو من چون مطلقه بودم زندگی داشتم این ک عقد کردیم اومد تو خونه و زندگی من و تمام شد خوشیام و خانواده حروم زادش ک الهی سرشون بیاد روزگار من کلن رهاش کردن و ب ازادی رسیدن مادر دختر هرروز عملهای زیبایی و تفریح و.......

کلن از اسارت در اومدن و فقط منو بدبخت کردن😥

دقیقا شرایط من  منم هیچی نمیدونستم و کلن پنهون کردن مریضیشو من چون مطلقه بودم زندگی داشتم این ...

اره دقیقا خدالعنتشون کنه

با دروغ میان جلو اونوقت ی‌دختر و باهزار امید و ارزو بدبخت میکنن خودشونم هیچی شون نمیشه...

وقتی جدامیشی هم میگن دختر خودش طلاق خاست ما اصرار کردیم بمونه دیگ نمیگن با چه چیزا اومدیم جلو و اون دختر بدبخت مجبور شد پارو دلشو ارزوهاش بزارع و حداشه

بعد شکل قربانی میگیرن ب خودشون