2777
2789

پخش کنن پ بفهمن مدیر و معاون احتمالش خیلیه البته بستگی به مدرسه هم داره بنظرم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیردولتیهه  اگه با معاون هماهنگ باشن چی؟

ن بعید بدونم اجازه ندن اگر هماهنگ کنه نمی‌دونم واقعا هر مدرسه ای یک جوره 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

مرسی که وقت گزاشتی

مسخره میکنی؟😂حس کردم چون اون کامنتتو گذاشتم مسخرم کردی

مسخره میکنی؟😂حس کردم چون اون کامنتتو گذاشتم مسخرم کردی

وای نه مسخره چیههه . حرفی نداشتم بزنم گفتم مرسی چون فرد دیگه ای نیومد تو تاپیک ولی تو اومدی💗💗

اصالت لر 🌬
وای نه مسخره چیههه . حرفی نداشتم بزنم گفتم مرسی چون فرد دیگه ای نیومد تو تاپیک ولی تو اومدی💗💗

♥️🙂آها خواهش میکنم عزیزممم

غیردولتیهه  اگه با معاون هماهنگ باشن چی؟

دیگ  معاون اوکی داده مرض نداره ک برخورد کنه 

چیزیم شد بگید فلان معاون اجازه داد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖