2821
2789
عنوان

با اسپیکر آوردن میرن دفتر؟

79 بازدید | 9 پست

چندتا از دانش آموزام میخوان اسپیکر کوچیک با فلش اهنگ غیرمجاز بزارن یعنی میبرنشون دفتر؟ _ دبیرستانی نیستن 

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟

پخش کنن پ بفهمن مدیر و معاون احتمالش خیلیه البته بستگی به مدرسه هم داره بنظرم

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

پخش کنن پ بفهمن مدیر و معاون احتمالش خیلیه البته بستگی به مدرسه هم داره بنظرم

غیردولتیهه 

اگه با معاون هماهنگ باشن چی؟

ای سرزمین! کدام فرزندان در کدام نسل ، تورا آزاد ، آباد و سربلند ، با چشمان باور خود خواهند دید ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

غیردولتیهه  اگه با معاون هماهنگ باشن چی؟

ن بعید بدونم اجازه ندن اگر هماهنگ کنه نمی‌دونم واقعا هر مدرسه ای یک جوره 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

ن بعید بدونم اجازه ندن اگر هماهنگ کنه نمی‌دونم واقعا هر مدرسه ای یک جوره 

مرسی که وقت گزاشتی

مرسی که وقت گزاشتی

مسخره میکنی؟😂حس کردم چون اون کامنتتو گذاشتم مسخرم کردی

مسخره میکنی؟😂حس کردم چون اون کامنتتو گذاشتم مسخرم کردی

وای نه مسخره چیههه . حرفی نداشتم بزنم گفتم مرسی چون فرد دیگه ای نیومد تو تاپیک ولی تو اومدی💗💗

وای نه مسخره چیههه . حرفی نداشتم بزنم گفتم مرسی چون فرد دیگه ای نیومد تو تاپیک ولی تو اومدی💗💗

♥️🙂آها خواهش میکنم عزیزممم

غیردولتیهه  اگه با معاون هماهنگ باشن چی؟

دیگ  معاون اوکی داده مرض نداره ک برخورد کنه 

چیزیم شد بگید فلان معاون اجازه داد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دیگ  معاون اوکی داده مرض نداره ک برخورد کنه  چیزیم شد بگید فلان معاون اجازه داد

خب پس خداروشکر مرسی که وقت گزاشتی

2825
2823
2791
2779
2792