2777
2789

نیستی .. و من دقایقیست که مستأصل و دور از تو به صفحه ی گوشی نگاه میکنم . 

از تصویر پروفایلت اسکرین شات گرفتم (خوب کردم😅) زوم کردم رو چشم های خندان و پر از شور و شاد تو .. لبخند قشنگ و سرشار از زندگی و نگاهی که به جایی همین نزدیکی شاید حوالی آغوش من ☺️ خیره که نه ! جریان دارد .. جاریست . 

دوست قشنگ و دوست داشتنی من  دلم برای گپ زدن باهات یه ریزه است .. و روا نیست اینهمه بی خبری .. خبر؟؟! .. تنها باریکه ای   هراسناک و من و دستانی که کوتاه است و ناتوان و دستاویزی چون گوشی .. عکس خندان تو .. و چشمانی که در آغوششان کشیده ام .  

استیصال همین نقطه است .  

چگونه ای ؟؟قشنگم ❤️ 

@خربوریدان  

منم عکسشون رو امشب دیدم حس خوبی گرفتم ازشون 

ولی وقتی تاپیکشون درباره بیماریشون رو دیدم حالم گرفته شد

آرزوی سلامتی دارم براشون

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بذار دور سرت بگردم

دوم نوش جونت اسکرین 

سوم پاشو بیا پیش من

خوبه آدرس هم داری 

بابا اهالی سینما چرا انقدر سایه شون سنگینه

😆

چهارم تا دهم هم همچنان دورت بگردم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اول بذار دور سرت بگردم دوم نوش جونت اسکرین  سوم پاشو بیا پیش من خوبه آدرس هم داری  باب ...

آخ که قربون نگاهت بشم من   

وااااای فکرش رو بکن ! ‌ پاشم یهویی بیام دفتر .. بغلت کنم از پشت .. یه دل سیر بوت کنم .. یه دل سیر نفس بکشم حال و هوای پر مهر تورو❤️ 

ترنجم در چه حالی ؟؟

سلام اپیکور عزیزم 

گلم تو ی تاپیکی گفته بودی ورزش گونه انجام میدی ک باعث برجستگی گونه هات شده😍

من الان چهارماهه ورزش گونه کارل مگیو انجام میدم روزی دوبار هر بارم ۳۰تا ولی نتیجه ندیدم میشه بگی شما چطوری انجام میدی ؟؟

من همونم ک ی روز میخواستم دریا بشم..میخواستم بزرگترین دریای دنیا بشم ..🙂🌱

سلام عزیزم خوبید،؟ من کلاس های بازیگری رفتم و یه تله فیلم و یه فیلم کوتاه پیشنهاد شده و تست دادم قبول شدم لطف میکنید در خواست دوستیمو بپذیرید چند تا سوال دارم فیلم جشنواره دارم بازی میکنم به کمکتون احتیاج دارم