الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
سلام دوستان ی دوستی با من ی موضوعی مطرح کردن که منم نتونستم جواب قاطعی بدم گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نظر شما چیه اینجوری برام تعریف میکردن که ی مدت زیاد پیش دو سال و خورده ای پیش تقریبا این میره خونه یکی از اقوامشون از اون طرف ی آشنایی رو اونجا میبینن خانمی که سن پسرشون هم به سن این دختر خانم میخورده بعد این خانم خیلی گرم میگیرن و سوال میپرسیدن و تعریف میکردن ازش این چیزا و همون شبم اون اقوامشون و خانواده دختر دعوت میکنن خونشون ،اینا هم میرن ،اونجا هم گرم پذیرایی میکنن و سربسته هم از پسرشون تعریف میکردن . بعد اون شب دیداری داشتن تا چن ماه بعد دوباره خونه اقوامشون ، که میگه کلا خانمه یجور دیگه ای شده بوده حتی جواب سلامشم بزور داده و تو جمع محل نمیزاشته و این دوستمم چون سری قبل خیلی گرم بوده یجورایی با روی خوش برخورد میکنه و سنگ رو یخ میشه
تا چند ماه کلا دلیلیش نمیدونسته تا اینکه اقوامشون بین حرفاش تعریف میکنه که اون خانم گفتن چنتا دختر برای پسرم درنظر گرفتم همه کنکورین و تا تابستون دیگه تکلیف ازدواجش مشخص میکنیم ( اینجا بوده که دلیل سردی متوجه شدن چون تو بازه بین دو دیدار دوستم کنکور داده بود و قبول نشده بود ) ، بعد میگذره و ی مدت کوتاهی قبل از کنکور این خانم از طریق اقوامشون فهمیدن که دوستم کنکور قراره بده و زنگ زدن به مامانش و احوال پرسی و این چیزا و دوباره گرم گرفتن . تا اینکه دوستم کنکور داد و قبول شد و حالا ی مدت اونا با واسطه قرار دادن اقوام مشترکشون میخوان بیان خواستگاری ولی دوستم دودله ، میگه هضم رفتارش و اینکه معیار انتخاب من فقط همین که دانشگاه قبول شده بودم بوده برام سخته ، شناختیم از پسره نداره ولی از طرفی اون واسطه و خانواده خودش خیلی از خانواده اون تعریف میکنن برای همین نمیدونه دلیلش منطقیه یا کودکانس ، منم واقعا نمیدونستم چی بگم آخه کیس بی عیبی نیست و از طرفیم چون کم سنه میگم شاید بعد ها موردای دیگم پیش بیاد ولی بازم کلا هیچی نگفتم ، گفتم خودت بیشتر باید فکر کنی نظر شما چیه ؟