اینک معلومه سری قبل چون دختر دختری موفقی ب نظر نمیرسید نخاستنش حالا فککن فردا باحاش ازدواج کرده بهاطر مشکل کوچیک بنظرت چه رفتاری میکنه با حاش
مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفتهای، همیشه دعا می کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینک معلومه سری قبل چون دختر دختری موفقی ب نظر نمیرسید نخاستنش حالا فککن فردا باحاش ازدواج ک ...
واقعا من سربسته بهش گفتم بهش فک نکن مخصوصا پسر هم تحصیلاتی نداره و کارش آزاده البته من خودم همیشه فرد خوب الویتم بوده ولی آخه اینام انگار معیارشون عجیب غریبه ، مثلا ی حرفی که میزد این بود یعنی من و چن نفر دیگه همه چیمون مگه یجور بوده که فقط این معیار داشتن ظاهر اخلاق خانواده اینا اکثرن الویت ، کلا خودشم دلش نمیخواد بیشتر خانوادش پافشاری میکنن اینم گیج شده مامانش میگف تو کم سنی فانتزی فکر میکنی ، منم خیلی دخالت نکردم ترسیدم راستش