2777
2789
عنوان

کسانی که به ت ل گ رام واردند

22 بازدید | 16 پست

بچه ها استیکر های ت ل گرام من کشیده شده به کنار صفحه اینجوری 

کسی میدونه چجوری باید درستش کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

روی همون گزینه ی استیکر بزن ببین چی میشه. مال منم بود درستش کردم

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری درستش کردی ؟  رو گزینه استیکر زدم درست نشد

وقتی خودبخود آپدیت شد اینجوری شد واسع من.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

یادم دقیق نیس چیکار کردم. فکرکنم روی ایموجی زدم یدونه فرستادم همینجوری درست شد....یه چیزی اون بالا بود زدم

حالا باید چکار کنم ؟ دوباره اپدیت کنم؟

آره بکن ببین چی میشه

یادم دقیق نیس چیکار کردم. فکرکنم روی ایموجی زدم یدونه فرستادم همینجوری درست شد....یه چیزی اون بالا ب ...

مرسی عزیزم ببینم چکارش میتونم بکنم

موس را ببر سمت راست صفحه ت لگرام علامت فلش که امد صفحه را کوچک کن تا بشه مثل قبل

وای مرسی عزیزم درست شد دستت دردنکنه