2777
2789
عنوان

خانمای با اعتماد به نفس بیان

38 بازدید | 6 پست

من اعتماد به نفسم خیلی پایینه

بیشتر به خاطر قیافه 

چون خوش دارم و گودی و تیرگی زیر چشم 

چیکار کنم اعتماد به نفسم زیاد شه قوی شم ؟؟

..........................................................................................................................................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه به خودشناسی برسی حال و  هوات عوض شه ،چون تفکرت عوض میشه. من درسهای استاد شجاعی خیلی ک ...

نه ندارم

اگه امکان داره میتونید واسم بفرستید؟

..........................................................................................................................................
نه ندارم  اگه امکان داره میتونید واسم بفرستید؟

البته عزیزم

این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام 

@ostad_shojae 

موضوعات مختلفشون بالای کانال سنجاق شده 

برات بهترینها رو آرزو میکنم ❤️

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

البته عزیزم این لینک کانالشونه در ایتا و تلگرام  @ostad_shojae  موضوعات مختلفشون بال ...

مرسی ممنونم ❤️❤️❤️