من العان سه ساله که پشت کنکورم یجورایی زیاد حال ندارم درس بخونم جریانم از این قراره که من کلا از اول بچه خیلی درس خونی بودم و دبیرستان اومدم تجربی اما بعد کرونا افت کردم بعد سال اول که کنکور تجربی دادم تغییر رشته دادم به ادبیات و امسال واسه سومین بار کنکور دادم وفکر میکنم همه درسا رو میانگین ۳۰ درصد زدم به نظرتون امیدی هست؟ واقعا اعصابم خورده ونمیدونم چیکار کنم
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
نهایی مهمتر هست جدی میگم ۵۰ درصد هم تاثیر داره پس خیلی امید هست بخون 🌸
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍