2777
2789
عنوان

تب کودکان

56 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ، پسر من ۲سال و ۴ماهشه ،، تقریبا از ۱۴ ماهگی هر ماه تب میکردو مریض میشد اوایل خیلی تباش مقاوم بود ولی از ۲۰ماهگی یکم خفیف تر شده و هر از گاهی شدید میشه ،،و اینکه دیگه بجای هر ماه الان هر ۱۵الی ۲۰روز تب میکنه و التهاب گلو داره و آفت میزنه و گاهی اسهال میگیره ،، دکترا تازه تشخیص تب مارشال دادن ،، کسی هست آشنایی داشته باشه با این بیماری؟؟ چه درمانی رو انجام دادید؟؟نتیجه گرفتید؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم دختر منم يك ماهه اينطور شده در عرض يه ماه دوبار اينجوري مريض شده. علايمش هم تب بالا كه با استامينوفن و شياف پايين نمياد، گلو و لوزه هاش دونه هاي تاولي و افت ميزنه و شكم درد و استفراغ داره، امروز كه دكتر برده بودم بهم كفت احتمال تب مارشال رو هم در نظر بگير! واقعا وحشتناك هست! الان موندم چيكار كنم خدايي نكرده بار ديگه تكرار بشه بايد ببرم پيش دكتر روماتولوژي كودكان

عزيزم دختر منم يك ماهه اينطور شده در عرض يه ماه دوبار اينجوري مريض شده. علايمش هم تب بالا كه با استا ...

سلام شما چیکار کردید؟؟ من اردیبهش بردمش پیش دکتر فریبرز زندیه گفت تا سه ماه بهش فاموتیدین و ایروکاست و اسپری مومتازون بدم و تب کرد بهش پردنیزولون بدم ،، تب پسر من قبل مصرف پردنیزولون هر ۱۶ روز بود ولی الان بعد مصرف شده هر ۱۲روز اینسری بردم پیشش براش ازمایش نوشت که قطعی مطمئن بشه که تب مارشاله و مدیترانه ای نیست ،، پیش دکتر وحید ضیایی تو مرکز طبی کودکانم بردم اون اصلا چیزی نگفت که کدومه فقط گفت تب کرد و علائم داشت یکی و نصف پردنیزولون بده و فاموتیدین تاثیری نداره بجاش کلشیسین بده ،، حالا منتظرم ببرمش ازمایش جوابش بیاد تصمیم بگیرم 🤦🏽‍♀️