2777
2789
عنوان

میخوام از خونه مادر شوهرم برم خستم کردن😭 میشه بیای لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
منم طبقه بالا خونه مادرشوهرمم  مثل خانواده شوهر شما مزاحمت ندارن خیلی خوبن ولی گاهی به شدت دلم ...

اینا خیلی مزاحمت دارن،خانواده بی رحم و مروتی هستن مخصوصا مادرشوهرم ، همش دعوا دارن تشنج و سر و صدا ، یه برادر شوهر شرور هم دارم مجرد خیلی میترسم ازش …. واقعا اوضاعم بده حاضرم کل حقوقمو بدم ولی ازینا دور بشم

نه اونا ام هر کدوم ۴،۵ سال اینجا ک من هستم نشستن بعد رفتن

خونه پدرمادرخودتون خالى نيست برين اونجازندگى كنيد

يااجاره نشينى انتخاب كنى كلانميتونى پول جمع كنى روزهاى تعطيل خونه نمونيدكلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی ما نیست که بدیم اجاره ، خونه پدر شوهرمه ) از خداشه ما بریم بده اجاره )))

ای بابا عیبی ندار این. همه صبر کردی چند ماه دیگم روش پولاتو جمع کن برو از این ک بری شوهرت نمیگ بمونیم نریم؟من شوهرم میگ بمونیم البته مادرشوهررمن زیاد نمیاد خونه ام اما باز هم ی جورایی تحت کنترلم . دوست دارم برم شوهرم میگ خونه مستقل براخودمونه چرابریم مستاجری

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
خوب اونام تحمل كردن شرايط ازقبل نگفت همسرت باهاش ازدواج كردى ميدونم سخت عزيزدلم خوب پول جمع كنى 4سال ...

اگر قابل تحمل بود حتما تحمل میکردم عزیزم الان مادرم ۶ ماهه خونمون نیومده چون یه شهر دیگه ست  هروقت میاد دو روز می مونه مادر شوهرمم میاد دو روز می مونه !!! داداشام نمیذارن دعوت کنم خیلی اذیتم میکنن از خدا بی خبرا

جارى هات چطورسركردن مشورت بگيرپولدارترازشماهستن برادرشوهرات

جفت جاری هام با دعوا ی شدید رفتن و قهرن با اینا کلا حتی وقتی من اومدم تو این خانواده ارتباط نداشتن منم نشد که باهاشون صحبت کنم راجب این موضوع

اگر قابل تحمل بود حتما تحمل میکردم عزیزم الان مادرم ۶ ماهه خونمون نیومده چون یه شهر دیگه ست  هر ...

جارى هات بيشتردوست داره مزاحمت نداشت براى اونا 

خونه بروخونه مادرت بمون يابرادرهات تاهمسرت خونه بخربرات

چقدر طول میکشه بدن؟ شما اطلاع داری؟ میگن باید قولنامه کنی اول ، ما پول نداریم قولنامه کنیم/:

گه ضامنات جور باشه میدن تا سقف ۲۰۰ تومن کمترم بخوای راحت تر میدن

یه آشنایی داشته باشی قولنامه کد رهگیری دار سوری برات بنویسه مثلا همین خونه ای که هستین پدرشوهرت سوری یه قول نامه تو املاکی بنویسه براتون که مثلا اجاره داده به شما ، بعد برو تو سامانش درخواست بده اجاره نامتو بارگذاری کن  بانکتو انتخاب کن برای ما حدود یکماه طول کشید البته زمان ما ۷۰ بود سقفش ک ۵۰ دادن آخرش 

جفت جاری هام با دعوا ی شدید رفتن و قهرن با اینا کلا حتی وقتی من اومدم تو این خانواده ارتباط نداشتن م ...

توكه ديدبودى ازقبل ميدونستى خانوادشون اذيت كن هستن چراتصميم به ازدواج باهمسرت گرفتى 

خیلی شوهرمو دوس دارم نمیتونم ازش دور باشم 😢

خوب هرچى ميگيم شرايط نميخايى جوربشى يادوست داشتن انتخاب كن يامستقل شدن بازازيه جاخوبى توباجارى هات رفت امدندارى مادرپدريا برادرتون نميتونن پول بدن خونه بخرين

خوب هرچى ميگيم شرايط نميخايى جوربشى يادوست داشتن انتخاب كن يامستقل شدن بازازيه جاخوبى توباجارى هات ر ...

مرسی که راه حل میدین ولی تو این دور زمونه بخوامم نمیشه برم خونه داداش بمونم ! یا شهرستان خونه پدرم . کسی به آدم پول نمیده که بدن هم کلی منت میزارن