2777
2789

سنم کم بود موقع پریود دردهای وحشتناک داشتم

الان که ۴۰ رو رد کردم قبل پریود افسردگی شدید،کلافگی 

امروز از صبح گریه میکنم

بسه دیگه آه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم

درد شدید

پی ام اس خیلی شدید

وصعیت روانی اسفناک

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان میان میگن مردا هم پریود مغزی میشن😐

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

من خودم تو محیط مردونه ساله‌ای سال   کار کردم والا کار یه زن شاغل هزاران برابر از مردها س ...

شاغل بودن سخته ولی اینکه مسئولیت خرج و مخارج خونه باهات باشه سخت تره اگر پول نباشه همه مرد خونه رو مسئول بی پولی میدونن

شاغل بودن سخته ولی اینکه مسئولیت خرج و مخارج خونه باهات باشه سخت تره اگر پول نباشه همه مرد خونه رو م ...

چون خودم تو اون شزثرایط کاری بودم اینو میگم

واقعا خانمها از لحاظ روانی خیلی زود اذیت میشن

هورمونها اعصاب آدمو به هم میریزن