2777
2789
عنوان

ضدافتاب بچگانه چی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دکتر  برای دادشم پرسیدم اینو معرفی کرد  نمیدونم حالا

ممنونم ازتون

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خیلی چربه ، با اکسیدوزنگ فرقی نداره تقریباً 

مای هم چربه؟ استفاذه اش نکنم یعنی؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من خواستم سی گل بگیرم گفت ۲۵۰  بی بی فرست گرفتم ۱۷۰ راضیم سفیدک نمیزنه و عرق نمیندازه

مای هم سفیدم نمیزنه نمیدونم استفادع کنم براش یا نه 

میترسم پوستش خراب شه مخصوصا که دختربچه هم هست تو اینده اش تاثیر بد نذاره