2777
2789

نه نشده

مگه بیمارم مردمو ازار بدم😂😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آوره

شوهر خواهر شوهرم معلمم بود بعد مدرکشو از دانشگاه پیامنور گرفته.سرکلاسش گفتم من همش خواب میبینم مردم.گف تعبیرش اینه اینقد کنکور میدی تا موهات مث دندونات سفید شه.منم گفتم ترجیح میدم موهام مث دندونام سفید شه اما دانشگاه پیامنور و آزاد نرم😊

قهوه ای شد رسما

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

هفته پیش سر امتحان بودم

پسره همش نگاهش رو برگه دیگران بود

عصبی شدم جلو دوستاش بهش گفتم سعید یبار دیگه سرت بچرخه میزنم لواشکت میکنم

دوستاش خندیدن بهش

از اون روز لواشک صداش میکنن

خودم خیلی ناراحتم

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
آوره شوهر خواهر شوهرم معلمم بود بعد مدرکشو از دانشگاه پیامنور گرفته.سرکلاسش گفتم من همش خواب میبینم ...

شما الان منم ضایع کردی ک 😂😂

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
هفته پیش سر امتحان بودم پسره همش نگاهش رو برگه دیگران بود عصبی شدم جلو دوستاش بهش گفتم سعید یبار د ...

حقش بود 😁😁😁

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥