2777
2789

لطفا یه حرف بگین که چطور به فکر حذف بقیه نباشم بشدتتتت حساسم

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

همرو نوشانه پپسی ببین ، آیا قوطی نوشابه خودش مهم هست که حرفاشم مهم باشه ؟ آیاااا؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه حرف ممکن نیست.باید رو خودت خیلی کار کنی باید ارزشمندی و عزت نفست رو بالا ببری و بهش باور داشته ...

متاسفانه عزت نفسم پایینه چه راهکاری پیشنهاد میدی؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
همرو نوشانه پپسی ببین ، آیا قوطی نوشابه خودش مهم هست که حرفاشم مهم باشه ؟ آیاااا؟

این ذهنم ول نمیکنه وسواسی هستم

این ذهنم ول نمیکنه وسواسی هستم

تمرین کن و رو خودت کار کنی میشه

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
مردمی ک بعد مرگم ب این فکر میکنن با غذایی ک احسان هستش نوشابه مشکی بردارن یا دوغ بخورن حرفشون  ...

عه تویی که

من تو تاپیک ها اصلا دقت نمیکنم ب اسم ها و پروف ها 

من ولی دقت میکنم معمولا

متاسفانه عزت نفسم پایینه چه راهکاری پیشنهاد میدی؟

کتاب در زمینه عزت نفس و وسواس بخون. در ضمن ریشه وسواس از اضطراب و استرسه سعی کن کنترلش کنی. ببین چه توانایی هایی داری اونا رو تقویت کن و گسترشش بده. سعی کن حتما شغل و مهارتی داشته باشی . وقتی ببینی که چقدر توانمندی کم کم حست به خودت خوب میشه و با خودت به صلح می‌رسی دیگه مدام  به خودت گیر نمیدی نشخوار فکریت کم میشه. 

یه چیزی هم یادت باشه ،تو این دنیا همممه چیز نسبی هست ، اصلا هیچ چیز مطلقی وجود نداره. هیچ چیز و هیچ کس خوب یا بد مطلق نیست. پس از خودت توقع نداشته باش کامل و بهترین باشی چون اصلا نشدنیه. وقتی به این باور برسی دیگه حرف بقیه کمتر اذیتت می‌کنه