سلام ، من الان وقت ازدواجم رسیده و دارم جهیزیه میخرم، سه سال پیش مامانم واسم سرویس آنجلیکا خریده، میخواستم بدونم خیلی قدیمی شده الان؟ فکر نکنم بتونم یه سری دیگه بخرم، چون خیلی گرون شده کریستال
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
آنجلیکا فک کنم ایرانیه من عکاساشو دیدم به نظرم بد نیست
چینیه ، خودم طرحشو دوست دارم، اما دوست ندارم بقیه بیان بگن قدیمی آورده
یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد. آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
چینیه ، خودم طرحشو دوست دارم، اما دوست ندارم بقیه بیان بگن قدیمی آورده
کریستالای قدیمی والتر و تویوساساکی شرف دارن به این جدیدا به نظر من. جدیدا اگه جنس اصل بخوای باید خیلی هزینه کنی، دیگه کریستال چین و ایران به نظرم ارزش هزینه کردن ندارن.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.