2777
2789

من به عنوان مادر خانه دار رفتم دنبال شغلی که بتونم هم به بچه هام برسم هم برای خودم کاری کرده باشم . تو انستاگرام پیچ زدم ولی پیچ م بالا نمیاد . ممنون میشم منو حمایت کنید. نمیدونم بقیه پیچ ها چچوری بالا میرن. ولی من که تمام هنرمو میذارم اصلا دیده نمیشم🫠🫠😭😭😭😭😭😭

عکس کارهامو میذارم تا ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کانال بزن تو تلگرام 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

خیلی قشنگن کارات عزیزم ،امید

وارم تو کارت پیشرفت کنی موفق بشی و به یه درآمد عالی برسی راز پیشرفت تو آنلاین شاپ برای پیج هایی که فالور پایین دارن،فقط تعامله،با همکارات تعامل کن و ازشون ایده بگیر خیلی زود پیشرفت میکنی انشالله.