2777
2789

ده روزی میشه که سیمکارتمو شکوندم و هیچ ارتباطی با کسی که دوسش داشتم ندارم 

آخرین بار از بی توجهیاش واقعا خسته شده بودم و دیگه زدم به سیم آخر و کلن بدون خدافظی بدون اینکه چیزی بگم خودمو دور کردم ازش 

ولی فردا تولدشه😔🖤دلم داره پر میکشه باهاش حرف بزنم تبریک بگم بریم بیرون 

میترسمم پیام بدم یا زنگ بزنم جواب نده یا سرد جواب بده یا اصلا دلش نخواد دیگه من باشم شاید الان خوشحاله من نیستم 

ولی خیلی بی قرارم دستم هی شمارشو میگیره دلم میخواد بدونم الان چیکار میکنه 

کسی اومده تو زندگیش؟ منو فراموش کرده؟ اصلا منو دوست داشته؟ دلم میخواد همه ی اینارو ازش بپرسم 

بنظرتون من چیکار کنم 😔

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 

از منی که همیشه دنبال حرف دلم رفتم چی میخای بشنوی جز اینکه بهش زنگ‌بزن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدانم ولی وقتی ترکش کردی حتما میدونستی ک مناسبن نیست پس کلا فراموشش کم تولدشم برات مهم نباشه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

نه نه

تموم شده 

تمومش کن

مثل معتاد که ترک کرده 

دوباره سراغ مواد نرو

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ببخشید واقعا معذرت میخوام اینو میگم

ولی اگه دوست داشت تو این ده روز هر جور شده یه خبری ازت می‌گرفت

خودتو کوچیک نکن دوست نداره

و لیاقت اینهمه دوست داشتنتو نداره🙂💔 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
نمیدانم ولی وقتی ترکش کردی حتما میدونستی ک مناسبن نیست پس کلا فراموشش کم تولدشم برات مهم نباشه

چرا نمیشه دیگه ویرایش زد😑

مناسبت*

کن*

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

ببین یه پیام بده  ، اگه سرد جواب داد که دیگه قیدشو بزن و بهش بگو گوشیم دست بچه ی خواهرم بود به همه پیام های اینجوری داده  ، اگ خوب جواب داد که دیگه خوبه

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اصلااااا بهش زنگ نزن اگه خودش بخواد يه راهي پيذا ميكنه خودتو سبك نكن

ما فامیلم هستیم 

شماره ی مادرم داره 

بهشم گفتم مامانم میدونه 

ولی هیچکاری نکرد این مدت 💔

ببخشید واقعا معذرت میخوام اینو میگم ولی اگه دوست داشت تو این ده روز هر جور شده یه خبری ازت می‌گرفت ...

خیلی درد داره برام 💔

نه نه تموم شده  تمومش کن مثل معتاد که ترک کرده  دوباره سراغ مواد نرو

واقعا سخته 

بعد 4 سال یه نفر اینجوری بزارتت کنار و هیچ تلاشی نکنه 

میگه هیچ چیز سخت تر از آن نیست که یه نفر را عاشقانه دوست بداری و اون هیچ تلاشی برای نگه داشتن تو نکند 😔💔

خیلی درد داره برام 💔

میدونم عزیزم ولی طاقت بیار اون اگه دوست داشت این کارارو نمی‌کرد

برو با دوستات بیرون برو پارکی جایی که فکرت مشغول نباشه 

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️