2777
2789
عنوان

دوران عقد

128 بازدید | 15 پست

خانوما ی سالی از عقدم میگذره چون راهمون دوره و مادر شوهرمشون خونه دو طبقه دارن میرفتم چند روزی خونه بالای اونا وایمیستادم همیشه شوهرم با اصرار منو میبرد الان اصلا نمیگه بریم حتی میگه نیا یعنی کسی هست از بودن همسرش پیش خودش ناراحت باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادش چیزی گفتن کلا هرچی کمتر بری بهتره سعی کنید زودتر برین خونه خودتون

راهمون خیلی دوره ۳ساعت راهه منو اصرار میکرد طبقه بالامون خالیه بیاچند روز بمون میبرمت الان میگه در بالا رو قفل کردیم در صورتی ک همیشه منو ب زور میبرد 

دیگه کلا دوران عقد و نامزدی برای شناخت بیشتره باید ازش بپرسی دلیلشو

خب کلا وقتی حرف میزنم خودشو سرگرم میکنه یا جوب نمیده اگ خودمو بکشم جوابمو نمیده دعوا کردم بحث میکنمکچرا جواب حرفامو نمیدی

راهمون خیلی دوره ۳ساعت راهه منو اصرار میکرد طبقه بالامون خالیه بیاچند روز بمون میبرمت الان میگه در ب ...

بذار اون بیاد خونتون من دوران عقد راهمون خیلی ازشما دورتر بود شوهرم میخاست بره خدمت شهر خودش افتاده بود توقع داشت برم خونه اونا بمونم گفتم ن عزیزم هرموقع خودت تونستی بیا بهم سربزن منم دلم برات تنگ‌میشه ولی نمتونم اینجوری معذبم ۳ماه موند بعدش انتقالی گرفت اومد شهر من 

شاید خانواده اش منعش کردن

🥲🥲خیلی ناراحتم اخه من همیشه هی میگم بیا خونمون مامانم بابام زنگش میزنن دعوتمیکنن بیاد ولی اون انگار دوص نداره برم پیشش قبلا هم خانوادش دعوتی چیزی نمیکردن با اصرار خودش منو میبرد