2777
2789

با اقایی دارم اشنا میشم

قرار دوممونه

سریع پیش کافه رو حساب کرد هرچیم اصرار کرد سوار ماشینش نشدم که برسونتم خونه خودم رفتم

اینم بگم اقای محترم و اصیل و جنتلمنی خیلی وقته باهم چت میکنیم الان شروع کردیم قرارای حضوری

این سری قرار بریم سینما من میخوام بلیط بگیرم ساعتو مکان سینما هم خودم انتخاب کردم با اینکه ساعتش برای ایشون سخت بود به خاطر سر کارش ولی قبول کردن

سینما رو که گفتم میخوام خودم رزرو کنم گفت به شرط اینکه این سری دیگه اسنپ نگیرید اجازه بدید خودم بیام دنبالتون و بعدشم بریم شام پیتزا بخوریم ( قبلش هی ازم میپرسید کجاها پیتزا هاش خوبه و بعدش گفت بریم اونجا شام بخوریم بعد سینما)

از طرفی میگن قرارای اول خیلی وقت نگذرونید تایم قرارا کوتاه و در حد نوشیدنی باشه

از طرفی هم میگن خیلی با طرف مخالفت نکنید وقتی جایی میخواد دعوتتون کنه 

الان چی بگم به این اقا چطوری جواب بدم قبول کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوراکی های سینما رو شما بخر به نظرم .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ایشون تو شرکت پفکو چیپس فکر کنم خودشون میارن

لواشک، اسنک و... اینا 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚