2777
2789

نمیخام برا خدا تعیین تکلیف کنم ولی پدری را میشناسم که بچه هاش براش هیچ اهمیتی ندارن تا کوچیکن و شیرین فقط مثل عروسک وسیله سرگرمیشن بزرگ که میشدن مثل دستمال کاغذی مچاله دور انداخته میشدن فقط برا اینکه تو کار کشاورزیش پول کارگر نمیداد غنیمت بودن وقت شوهر دادنشون هم اولین نفری که در را میزد برنده بود الان هم بیچاره دختراش با هر زندگی که دارن میسازن چون جایی تو خونه این پدر ندارند

تازه بیشتر اموال هم به اسم پسراشون شده یعنی بعد مرگشون هم حتی خیری ندارن واسه بچه های دخترشون 

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف به ذات بی شرف باباهه بیاد درست مثل پدر سختگیرهای دهاتی که خنگ آشغال نمی فهمه بابا الاغ تو دختر داری نه پسر اینقدر واسه نه تعصبات پخمه آنه بذار نه مثل نی نی کوچولو ها بیفت دنبالش یا این پسر دهاتی های هرزه نکبت هیچ گهی نخورده هیچ هم عملا نمی خوره عملا ار میزنه زر میزنه با اعتماد به نفس د دهاتی خودشیفته چه گهی خوردی اینطور عر میزنی همون برو بمیر راحت شیم نکبت پست کارمون گرفته ، مسخره امون کرده ۲۴ تحقیر، توهین بازار تازه کثافت خرابکاری کرده میکنه تحقیر میکنه دهاتی چه پروژه تنه لش دهاتی 

دیگه این روزا کمتر چنین چیزایی وجود داره درگذشته بچه رو برای کار بدنیا میاوردن

کامل از بین نرفته بخدا با چشام دیدم مغزهای پوسیده در همه دوران وجود داره

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند