2777
2789
عنوان

ی چیزی فکرمو مشغول کرده(اجرا گذاشتن مهریه)

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون خیلی آرمانی فکر میکنن  فکر میکنن الان اقا هم اموالی داره میاد میزنه بنام زن کدوم مردی ۷ ...

ایشون نمیگه۸.۷ سال اول 😂

میگه مهربه رو همون موقع عقد باید بگیری 

واقعا خودت حساب کن ی آدم چندین سال زحمت کشیده خونه خریده بعد بیاره بزنه بنام تو ؟! مگه کی هستی ؟ 

این همه دختر قحطی نیومده واسه اون مرد 

✨🦋🤍I am valuable
در ضمن اسی که مطمئنی شوهرت بعدا یک جای خلوت گیرت میاره و می زنت و بهت زهر میریزه یک کلاس دفاع شخصی ...

من شما ها گشنه نیستم و بفکر گرفتن مهریه و دوشیدن هیچ مردی نیستم 

این سوال رو هم صرفا بخاطر خوندن ی تاپیک مهریه اومد به ذهنم از کاربرها پرسیدم 

✨🦋🤍I am valuable
ایشون نمیگه۸.۷ سال اول 😂 میگه مهربه رو همون موقع عقد باید بگیری  واقعا خودت حساب کن ی آدم چن ...

من مادربزرگ هام

مادرشوهرم

مادرم

خواهرم

و تمام دوستام مهریه هامون اینجوری بوده 

ولی زنهای کتک خور مثل تو هستن که معتقد به زرنگی مرد و مهریه ندادن هستن 

من خودم همینجوری ازدواج کردم شما هم برو یک فکری کن تو کوچه های خلوت کمتر کتک بخوری

باشههه بابا فهمیدیم زرنگی فهمیدم مهریه گرفتی بیکاری اومدی نشستی اینجا کاربر هارو ریپ میزنی ؟! 

✨🦋🤍I am valuable
من شما ها گشنه نیستم و بفکر گرفتن مهریه و دوشیدن هیچ مردی نیستم  این سوال رو هم صرفا بخاطر ...

تو برو فقط تو کوچه های خلوت کتک بخور

مهریه هم قانون ایران است 

به هر حال یک چیزی تو سند ازدواج نوشته میشه

من قانون ننوشتم 

من مادربزرگ هام مادرشوهرم مادرم خواهرم و تمام دوستام مهریه هامون اینجوری بوده  ولی زنهای ک ...

اینجا که مجازیه ولی از لحن پیام هات قشنگ معلومه از حقیقت سوختی چون نمیتونی مهریه تو بگیری و شوهر بدبختت رو بدوشی 

اما بزار خیالت رو راحت کنم شوهرت ع.ن هم دستت نمی‌ده پس به فشار خوردن ادامه بده 

✨🦋🤍I am valuable
تو برو فقط تو کوچه های خلوت کتک بخور مهریه هم قانون ایران است  به هر حال یک چیزی تو سند ازدوا ...

من که شکر خدا مجردم 

کتک رو امسال تو می‌خورید و میاید اینجا عقده گشایی میکنید چون میدونید هیچی دستگیر تون نمیشه 

ولی اگر تو مهریه داشتی آنقدر فشاری نمی‌شدی 😂😂

✨🦋🤍I am valuable