2777
2789
چرا همون کیک بوکسینگ رو ادامه نده؟

دست رو دلم نذار 

یه روز میگفت دلم درد میکنه 

یه روز دستم‌

هرروز میپیچوند کلاسشو 

آخر سرم دستکش و‌کلاه و شرتشو جاگذاشته بود گفتم دیگه لازم نیست بری

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 سالگی کلاس قرآن تو جامعه القرآن، نقاشی خلاق، یکی دو ترم سفال، موسیقی در حد بلز و فلوت،6 سالگی دو ترم رباتیک، نزدیک 7 سالش بود خوردیم به کرونا همه کلاساش تعطیل شد، الان دو ساله زبان و نقاشی میبرم، تابستونا شنا هم میبردم، امسال میخوام خدا بخواد بسکتبال ببرم

یکم تنبله نمیدونم چجوری زرنگ شه

چقدر پستتون شبیه به پسرمنه

منم ژیمناستیک و کیک بوکسینگ فرستادم امسالم تو فکر فوتبال بودم. 

خیلی هم تنبله و بی استعداد در ورزش.خخخ

ولیییی

خیلی خلاقه. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
پسر مربیش دوست برادر شوهرمه چون برادر شوهرم کشتی گیر بود

من پسرم سفید و یکم توپره حقیقتش همش میترسم تو شنا بلایی سرش بیاد جامعه که خراب شده 

ازون ورم باباش فرصت نمیکنه ببره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
دست رو دلم نذار  یه روز میگفت دلم درد میکنه  یه روز دستم‌ هرروز میپیچوند کلاسشو  ...

خب بذار کلاسی که دوست داره ببین علاقه اش به چیه من پسرم اصرار که ژیمناستیک و کشتی میرم منن فعلا گذاشتم ژیمناستیک

هی نفسی میاد و میگاد🙃

دست رو دلم نذار  یه روز میگفت دلم درد میکنه  یه روز دستم‌ هرروز میپیچوند کلاسشو  ...

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
چقدر پستتون شبیه به پسرمنه منم ژیمناستیک و کیک بوکسینگ فرستادم امسالم تو فکر فوتبال بودم.  خی ...

از لحاظ هوش خوبه 

دردیه که نمیتونم به کسی هم بگم 

۴سالگی ژیمناستیک میرفت ول کرد 

دوسال پیشم کیک بوکسینگ 

الانم میگه فقط صخره نوردی 

اصلا محله ما نداره صخره نوردی ،ولی عاشق کارای هنریه 

تازه از فوتبال متنفره باباش دروازه بانه میگه خجالت میکشم پیش دوستام میپرسن پستش چیه🤧

خب بذار کلاسی که دوست داره ببین علاقه اش به چیه من پسرم اصرار که ژیمناستیک و کشتی میرم منن فعلا گذاش ...

به ورزش علاقه نداره فقط بخوابه و تلویزیون و گوشی🤕

زبان موسیقی ونقاشی البته نقاشی فقط یکی ازبچه هام میره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۶/۵ ساله است .. حدود ۳ سال هست که ژیمناستیک کار می‌کنم 

۱ سال هست که به طور حرفه ای نواختن پیانو رو شروع کرده . 

کلاس رقص و بازیگری هم می‌ره 

( مدرسه اشون دو زبانه هست ) 

از خرداد شنا