2777
2789

اگه چله،ذکر،نماز،دعا هرچی هرچی برای حاجت روایی بلدید بگید فقط قطعی حاجت بده....

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#چــالش داریـــم چــه چــالــشی 😍

#شرکت_کننده: 🫶🏻 13 اقاپسرمون🌼

لایــــ❤️ــــک بــزنــــ💟

جـ🎁ــایــزه بـــبـر فـــقط 3️⃣ نـــفر اولـــ

🎁نـــفر اولــ  200 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفردومــ 100 هـــزار  تــــومــ💴ن

🎁نـــفر سـومـ 50 هـــزار  تــــومــ💴ن

https://rubika.ir/joinc/BFDFJGJF0IVTUNEVYKFMJAQXJLSZJIIK

فــقــط یــک بــنر از مــدیـر بــگیــرین 🤗

✅️ایــدی مــدیــر:

@hly__1402

حــــــداقل لایکــــــ❤️ برای بـــــرنده شــــــدن 300لایکــــ

با ما هـــــمراه باشیـــــ🫵🏻ــد

۱۲۴هزار صلوات  البته هرچی از ته دل و‌خالص بخوای صلاح باشه میشه

این ختمو برداشتم تقریبا اخراشم😢

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

عزیزم برات دعا کردم گلی به حاجتت برسی توهم اگه میتونی دارم برابچم رای جمع میکنم برو تو این کانال به ...

مرسی قشنگم 

قبلاً رای دادم اجی

عزیزم حاجتو خدا میده دعا میکنم هر چی به صلاحته همون اتفاق بیفته چه چله هایی که حاجت داد و کاش نمیداد ...

یعنی شما حاجت گرفتی و پشیمونی؟

لطفاً منو دعا کم خدا ناامیدم نکنه حاجتمو بده

انشاالله حاجتت هرچی هست برآورده بشه برات حمد خوندم

الان دارم میرم جایی  ان شاءاللّه برگشتم خودم راهی که حاجت گرفتم رو میگم برات تاپیکت رو باز بزا ...

باشه عزیزم 

۴۰روز زیارت عاشورا 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان