2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این چیزا هرچقدر بیشتر فکر کنی بیشتر آزرده خاطر میشی زندگی رو هرجور ببینی همون جور میگذره 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
هر چی تلاش کنم هیچی به هیچی. فقط درجا زدنه

باور کن بیشترمون همینیم.من خودم الان توو بدترین شرایطم ولی باز میگم خداهس اینم میگذره چاره چیه گلم 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
به این چیزا هرچقدر بیشتر فکر کنی بیشتر آزرده خاطر میشی زندگی رو هرجور ببینی همون جور میگذره 

قشنگم ببینمش باز تلخه

انگار دارم کابوس میبینم ولی کسی بیدارم نمیکنه

قشنگم ببینمش باز تلخه انگار دارم کابوس میبینم ولی کسی بیدارم نمیکنه

خب یکی از مشکلاتی که خیلی بابتش ناراحتین رو میشه بگین

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
یکیش اینه امسال برای بار سوم کنکور میدم اما قبول نمیشم

خب همین نوع نگاهتون به زندگی یکی از دلایلی که قبول نمیشید چونکه اعتماد به نفستونو سرکوب کردین وقبول کردین که همه بدبیاری ها برا شماست اینقدر چیزا هست که اگه درست بهشون فکر کنیم می‌بینیم که خیلی هم خوشبختیم وخیلی ها آرزو دارن که مثل ما باشن 

خب همین نوع نگاهتون به زندگی یکی از دلایلی که قبول نمیشید چونکه اعتماد به نفستونو سرکوب کردین وقبول ...

همش بدبیاری میارم.تلقین نمیکنم.حتی بقیه هم متوجه میشن میگن چقد بدشانسی.مامانم میگه از بچگی نحس بودی ، گره تو کارت میافته

هر چند اعتقاد داشتم شانس خرافه اس.نمیدونم چرا اینجوریه