2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی میایین

210 بازدید | 23 پست

فردا دخترم امتحان ریاضی داره خانم نمونه سوال فرستاده پرینت بگیریم من امروز اومدم باهاش کار کنم فهمیدم خیلی گیر داره کاش زودتر میفهمیدم تقویتی میزاشتم 

منهای چند عدد ده تایی در یکی و محور و مساله تو همشون داره تپق میزنه 

بنظرتون امکان داره بندازنش

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم غصه نخور، به بچه هم استرس نده. فوقش مجدد ازش امتحان میگیره

مرسی عزیزم به اینجاش فکر نکردم فردا بعد امتحان از معلم میپرسم

بخشنامه دادن ک کلا امتحان نگیرن.

بعد بچهاییم ک ضعیفن معلم سر امتحان بالاسرشونه نگران باش.

تابستون باهاش کار کن ک دوم ب مشکل برنخوره.

چرا دیر متوجه شدی؟؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
ریاضی یک شبه یاد نمیگیره باید یگ هفته قبل امتحان باهاش تمرین میکردی 

اره متاسفانه نمیدونستم در این حد رو وایت برد کار می‌کردم فکر میکردم بلده امروز برگه گذاشتم جلوش خیلی گیر داره

بخشنامه دادن ک کلا امتحان نگیرن. بعد بچهاییم ک ضعیفن معلم سر امتحان بالاسرشونه نگران باش. تابستون ...

یمقدار همسرم بیمار بود درگیر بیمارستان و اینا بودم اونطور که باید متوجه نشدم خانم میگفت رضایت بخش رو به پیشرفته

یمقدار همسرم بیمار بود درگیر بیمارستان و اینا بودم اونطور که باید متوجه نشدم خانم میگفت رضایت بخش رو ...

پسرم میگفت ۱۰تا از بچهای کلاس سر امتحان مشکل داشتن ک معلم بهشون کمک میکرد نگران نباش.

ازمون ساده میگیرن من خیلی با پسرم تمرین کردم وقتی ازمون معلم رو دیدم پشیمون شدم انقد ب خودم و بچه سخت گرفتم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫