2777
2789
عنوان

تاحالا دیدین کسی تو عروسیش دستگاه پوز بذاره؟!؟!!!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 38 پست
چه زشت  کسایی که میگن طرف پول نقد از کجا بیاره کارت هدیه واسه این مواقع اختراع شده  پول ...

بدترین فکر کارت هدیه هست داداش من مونده بود با یه عالمه کارت هدیه که فقط باید باهاش خرید کنی و پوز بکشی در حالی که اون همه پولو نمیخوای خرید کنی 

همون دستگاه پوز بهترین فکره 

شماها خیلی سطحی نظر میدید

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه زشت  کسایی که میگن طرف پول نقد از کجا بیاره کارت هدیه واسه این مواقع اختراع شده  پول ...

منم نظرم همینه گلم

سمت ما یا طلا میدن یا سکه گرمی یا کارت هدیه…..

ب نظرم کارت کشیدن ی جوریه انگار طرف اومده رستوران میخواد پول غذاشو حساب کنه من حس خوبی نمیگیرم از این حرکت ولی خب ی سری دوستان هم گفتن مثل اینکه عادیه اما تو خانواده ی ما نه!!!!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

کارت هدیه رو نمیشه نقد کرد. فقط میشه خرید کرد. مشکل اینم هست.

ضمن این که داداشم کارت هدیه های بانک پارسیانش رو دستش مونده چون فقط یکبار میشه کشید بعدش دیگه جواب نمیده نمیدونم مشکلش چیه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
بدترین فکر کارت هدیه هست داداش من مونده بود با یه عالمه کارت هدیه که فقط باید باهاش خرید کنی و پوز ب ...

چرا عزیزدلم از عابر بانک میشه ازش پول برداشت کرد….سکه گرمی هم میشه هدیه داد

ما کلا پول نمیدیم بستگی به نسبتمون با عروس داماد طلا میدیم ،یا کارت هدیه 

ا

الان  خود صاحب تالار ی دستگاه میزاره ک پول تالار جمع میشه

چون کادو شب عروسی اکثرا برای خرج تالاره دیگه

اضافی هم بیاد  یجوری برمیگردونن ب داماد

چرا عزیزدلم از عابر بانک میشه ازش پول برداشت کرد….سکه گرمی هم میشه هدیه داد

سکه فکر خوبیه اما همه نمیخرن ضمن این که ممکنه کسی فکر پوز باشه و بیاد ببینه ندارید قید کادو دادنو  میزنه کارت هدیه هم نمیشه عابر بانک پول نقد برداشت فقط خرید