2777
2789

ما طبقه بالا هستیم یکهفته س رفتن خونه روستامون تفریح پدرشوهرم قدمش و سر چشم من گذاشت واسه غذا میومد بالا اصلا دلم نیومد دوساعت برم بیرون با اینکه اون پایین بود ولی میگفتم تنها نمونه بعد دخترم آبله مرغون گرفت ما هم نوبت دکتر تهران داشتیم بخاطر آبله دخترم نرفتیم دوقلوهامم گذاشتم خونه مادرم که از دخترم آبله نگیرن خواهرشوهرم زنگ زد که ما از روستا برمیگردیم دخترتون پیش من بمونه شما تهران برین منم تشکر کردم گفتم ببینم چی میشه بعد از روستا برگشت  اومد بالا تعارف کردم بیا تو گفت میترسم مریض شم نیومد تو همون روز رفت خونه خواهرشوهر متاهلم که بچش یه سال و نیمه که آره دلم براش تنگ شده یه هفته روستا بودم ندیدمش الان ۴ روز خونه خواهرشه درصورتیکه دامادشون کلی بهشون بی احترامی کرده و سه ماهه قهره حالا این رفته خونشون ما هم دیگه دخترمو بردیم خونه مادرم امروز گفتم فردا میریم تهران خیلی از دست خواهرشوهرم ناراحتم میگم یه وقت بهم زنگ زد اصلا جوابشو ندم و باهاش قهر کنم یا دیدمش یا زنگ زد چی بهش بگم؟اونا همیشه مسافرت میرن من پیش پدرشون میمونم حالا یه بار میتونستن جبران کنن اینجوری کرد بعدشم دخترم دکتر گفت دیگه واگیر نداره و خوبم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حقیقته که داماد هرکاری کنه باز جونشون بهش بستس ولی عروس هر چه هم حرمت بگیره اونا طلبکارند هر روز برا داماده غذا می‌فرسته و صبح میره میارتشون شب پسشون میبره و غذا هم براشون می‌فرسته دکتر و .....ولی برای من که اینهمه براشون خوب بودم😑😑

ب بحثتون با خواهر شوهرتون کار ندارم ولی آبله تا ۲۱ روز قابل انتقال هست حتی اگه مریض ظاهرا خوب شده باشه. من خودم دقیقا روز ۲۱ بعد تماس با مریض مبتلا شدم. شاید بنده خدا ترسیده و روش نشده مستقیم بگه. لطفا درک کن اسی جان. انشاء الله دخترتون هم زود خوب بشن

ب بحثتون با خواهر شوهرتون کار ندارم ولی آبله تا ۲۱ روز قابل انتقال هست حتی اگه مریض ظاهرا خوب شده با ...

عزیرم اون که آبله گرفته و دیگه نمیگیره بعدشم من بردم نشون دکتر دادم همین امروز چک کرد گفت دیگه واگیر نداره کلا زخماش خوب شده اصلا نمونده

اگه قبلا گرفته ک دیگه نمیگیره. پس چرا اینجوری کرد 😐

اصلا من نزاشتم این چند روز دخترم پایین بره فقط بالا بوده واقعا بی احترامی که گذاشته رفته به نظرتون چطوری بهش بگم که کارش زشت بوده

اصلا من نزاشتم این چند روز دخترم پایین بره فقط بالا بوده واقعا بی احترامی که گذاشته رفته به نظرتون چ ...

نمیدونم ولی فکر کنم سرسنگین باشی خودش متوجه بشه. یا ب در بگو دیوار بشنوه (بگو مامانم فلان کار کرد و ... موقع دست تنهایی ب دادم رسید و اینا