2777
2789

قرار بود بره ی جایی کار داشت گفت اونو انجام بدم از اون ورم باید برم سرکار ی ساعت بعد بهش زنگ زدم ج نداد سابقه نداشته ج نده بعد ی ساعت خودش زنگ زد رو سایلنت بوده نشنیدم در صورتی ک عادت ب سایلنت نداره 

فهمیدم ک بهم دروغ گفته و رفته با دوستاش یک عالمه فوشش دادم از دیشبم ن غذا درست کردم براش ن چیزی عصرم دوباره یک عالمه فوش دادم بهش 

هنوز فکرم مشغوله ک کدوم گوری بوده 

چرا دروغ گف منم میخام فردا تلافی کنم 😒

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱

تلافی کن

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.