2777
2789
عنوان

شوهرم تولدم و یادش رفته بود،الان...

387 بازدید | 21 پست

امشب تولد شوهرمه.

پارسال تولدم و یادش رفته بود و هر سال برای تولدم کیک و شیرینی و هدیه و اینا میخرید.

ولی امسال هیچی نگفت و خیلی ناراحت بودم و کلا حالم بد شد و حتی بیحال شدم...

ساعت ۱۲ شب روز بعدش موقع خواب تو تخت هی میپرسید چرا حالت بده،منم گفتم هیچی و حتما سرما خوردم و فلان،یهو گوشیش اس اومد از بانک و برداشت که ببینه چیه و  تاریخ و دید....

فهمید...

یعنی یکروز بعد ...

فهمید حال بدم برای چیه...

هیچی نگفت،بالش و گذاشت رو صورتش و صدای فین فینش میومد

بعد گفت بخدا من امروز از همکارم پرسیدم چندمه و اون یکروز عقب تر تاریخ و گفته.

گفتم مهم نیست

بعد چند دقیقه چندبار زد تو صورتش و گفت خاک برسرم کنن ولی من حتی جلوشم نگرفتم که نزنه

حتی روز بعد باهاش بحث کرده بود به شوخی که توکه تاریخ دقیق نمیدونی غلط میکنی میگم چندمه جواب میدی  و تولد زنم بوده و سر توعه خر هیچکار نکردم و اونروز زودتر اومده بود خونه و رفتیم رستوران و کیک خرید و هدیه و اینا.

امشب تولدشه،دلم میخواد تلافی کنم😑😐

خیلی حالم بد بود،خییییلی،هنوز با اینکه کاراشو کرده ولی بازم ناراحتم.

هدیه رو قبلا براش گرفته بودم و داده بودم بهش برای تولدش ولی کیک و اینا نمیخوام بخرم و میخوام بزارم فرداشب بگم یادم رفت😂🤌

انجام بدم؟؟؟؟؟؟

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چجوری میخایی تلافی کنی

دیگ باید خودشو تیکه تیکه میکرد؟ عمدی ک نبوده این همه ناراحت شده برات 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

این بچه بازی نیست به نظرت ؟؟؟ 

خوبه بنده خدا روز بعدش محبتش رو نشون داده واقعا این کارا مناسب یه آدم بالغ نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

شوهر من تولدم و یادش بود تبریک گفت اما حتی یه شاخه گل هم نخرید ازوناس که معتقده من پول میدم هر کاری دلت خواست بکن ....تولدش براش سنگ تموم گذاشتم گفت واای من که برا تو کاری نکردم و خجالت زده شد  منم معتقدم شعور همه ی آدما مث هم نیست 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔