2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف سال ۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 33202 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم میشه بگین چیکار کردین؟؟منم دنبال تخمک اهدایی هستم اهداککنده پیدا کردین؟

من کلا منصرف شدم بچه دوم نمیخوام

شما هم سعی کن یکی پیدا کنی که بیماری ژنتیکی ارثی نداشته باشن

تو فامیل ببین پیدا میکنی که خیالت راحت باشه

یا از کسی که تخمک گرقته و بچه سالمی داره ،بهت معرفی کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا منصرف شدم بچه دوم نمیخوامشما هم سعی کن یکی پیدا کنی که بیماری ژنتیکی ارثی نداشته باشنتو فامیل ...

ان شاءالله طبیعی بهردارشی عزیزم 

اینجا کسایی ک تخمک میدن شرط بچه سالم داشتن بالای ۲سال هس  و اینک نمیخام فامیل بفهمه براهمون 

ان شاءالله طبیعی بهردارشی عزیزم اینجا کسایی ک تخمک میدن شرط بچه سالم داشتن بالای ۲سال هس و اینک نمی ...

خدا دامنت رو سبز کنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بادفترچه تامین اجتماعی ۹میلیون.ازادهم ۲۳میلیون .من ماه پیش رفتم این ماه میرم آزمایش ایشالاماه بعدمیر ...

سلام دوست عزیز یعنی با هر بار ک نگرف ۹ ملیون باید داد یا چجوره من شرایطشو نمیدونم میشه توضیح بدین

سلام دوست عزیز یعنی با هر بار ک نگرف ۹ ملیون باید داد یا چجوره من شرایطشو نمیدونم میشه توضیح بدین

عزیزم من فقط یه باررفتم هزینه هاشوپرسیدم نه فکرنکنم هرباربگیرن دفعه های بعدمیگن کمترمیگیرن مثلا اول ۹میلیون دفعه های دیگه حدودسه میلیون واینا یاکمترالبته منم شنیدم