2777
2789
عنوان

هزینه آی وی اف سال ۱۴۰۳

33199 بازدید | 35 پست

سلام دوستان‌کسی میدونه هزینش چقدر هست؟پروسش چقدر طول میکشه؟

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بادفترچه تامین اجتماعی ۹میلیون.ازادهم ۲۳میلیون .من ماه پیش رفتم این ماه میرم آزمایش ایشالاماه بعدمیر ...

ان شالله ان شالله اولین بارش بگیره 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم سلامت باشی

سلام

من و همسرم مشکل باروری نداریم 

اما بخاطر بیماری زنتیکی میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنم 

بنظرتون هزینه ای وی اف چقد میشه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام من و همسرم مشکل باروری نداریم  اما بخاطر بیماری زنتیکی میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنم ...

سلام.من ماه پیش برای ای وی اف اقدام کردم ولی اسپرم وتخمک ازخودمون بادفترچه ۹میلیون میشه ولی ازاد۲۳میلیونی گفتن

سلام.من ماه پیش برای ای وی اف اقدام کردم ولی اسپرم وتخمک ازخودمون بادفترچه ۹میلیون میشه ولی ازاد۲۳می ...

ممن نمی 

پس چطور میگن بالایی ۴۰ میلیون 

اون روش خاصیه؟

شما مشکل ناباروری دارید؟

بیمه و مراکز دولتی برای ما که نابارور نیستیم انجام میدن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام.من ماه پیش برای ای وی اف اقدام کردم ولی اسپرم وتخمک ازخودمون بادفترچه ۹میلیون میشه ولی ازاد۲۳می ...

کلمه اول ممنونم بود 

اشتباه تایپ شد 

ممن نمی  پس چطور میگن بالایی ۴۰ میلیون  اون روش خاصیه؟ شما مشکل ناباروری دارید؟ بیمه و ...

من فکرمیکردم زیادمیشه ولی خودم رفتم دیدم ن اونطوریاهم نیست.من دوتاسقط داشتم وبه  احتمال زیادازاسپرم.شایدتخمک اهدایی فرق کنه وهزینه زیادباشه .عزیزم یه سربرومراکزناباوری دقیق بپرس هزینشواونجادقیق میگن باتوجه به مشکل زوجین .ولی ماتخمک واسپرم ازخودمون میشه ۹میلیون بادفترچه تامین اجتماعی

من فکرمیکردم زیادمیشه ولی خودم رفتم دیدم ن اونطوریاهم نیست.من دوتاسقط داشتم وبه  احتمال زیادازا ...

خدا بهتون بچه سالم صالح عطا کنه 

ممنونم 

سلاممن و همسرم مشکل باروری نداریم اما بخاطر بیماری زنتیکی میخوام از تخمک اهدایی استفاده کنم بنظرتون ...

سلام عزیزم میشه بگین چیکار کردین؟؟منم دنبال تخمک اهدایی هستم 

اهداککنده پیدا کردین؟