2777
2789

از ساعت ۵ صبح تاالان آن نشده نگرانشم😔😔دلم آشوبه عین سیرو سرکه دلم داره میجوشه

خدایا شکررررررت😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی 

چی

کجا

چرا؟🤔

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
خب زنگش بزن چرا خودتو اذیت می‌کنی 🥲

خب فداتشم من از خدامه صداشو بشنوم دوماهه صداشو نشنیدم😭اجازه ندارم ن زنگ ن پیام دلم ب همین پروف عوض کردنش خوش بودد

خدایا شکررررررت😍😍😍😍
خب فداتشم من از خدامه صداشو بشنوم دوماهه صداشو نشنیدم😭اجازه ندارم ن زنگ ن پیام دلم ب همین پروف عوض ...

خدانکنه 💔🥺 الهیی همه چیز جور بشه ب هم برسید قشنگ ترین هارو با هم رقم بزنید ک هیچ کس باورش نشه💔🥺🥲

خیلی سعی کردم خیلی دعا کردم ک فراموشش کنم ولی لعنتی همش جلو چشامه😔

نامزده یارل؟

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

چرانمیتونی بزنگ بابا😠

ن بابا من اهل رل و اینچیزا نیستم . فامیله نامزد بودیم سر آزمایش من خراب شد همه چی😔😔

خونتون بهم نخورد