2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید خیلی سخته مگ متنفر باشید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 59 پست
من شوهرم چون محبت زبانی داش و دست ب توجیهش خوب بود دلمو بدشت میورد اما کاراش خلاف حرفاش بود همش قول ...

چقدر عالی  خصوصیات مثبتش 

کاش ب خودش بیاد قبلی ک دیر بشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عالی  خصوصیات مثبتش   کاش ب خودش بیاد قبلی ک دیر بشه

اره این خصوصیاتش خیلی خوب بود 

همین جدایی و سخت کرد برام

والا تو این چن وقتم چن بار باهاش حرف زدم گفتم اگ مطمین باشی تکرار نشه برکردیم میکف تو اعتماد نداری شایدم تکرار بشه نباید برخورد بدی داشته باشی...

قبل اقدام جدی خیلی التماسم میکرد تکرار نمیکنم اما دیگ وکیل ک گرفتیم و باش صحبت کردم اینطور میگف😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
اره این خصوصیاتش خیلی خوب بود  همین جدایی و سخت کرد برام والا تو این چن وقتم چن بار باهاش حرف ...

جفتتون نسبت ب هم دلخورید جفتتون دوست دارید اون یکی بهتون اطمینان بده 

تصمیم فقط با دلت ؛و خودته ..... موندن ی سری سختیا داره ... رفتن ی سری دیگه 

ولی من اگه جاتون باشم شاید ادامه میدادم حتی اگه  ببازم ؛اینجوری میفهمم نهایت تلاشمو کردم (میدونم الانم میگید نهایت تلاشو کردید ) 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جفتتون نسبت ب هم دلخورید جفتتون دوست دارید اون یکی بهتون اطمینان بده  تصمیم فقط با دلت ؛و خ ...

اره متوجهم چی میگی خودمم خاستم اینکارو کنم اگ میدیدم یکم اطمینان میده بهم 

اما بعد زدن این حرفا دیگ تنها من نیستم دوروز دیگ چیزی پیش اومد همش باید تو خودم بریزم هیچی نگم چون اون اتمام حجت کرده...

بعد مشاورم میگف بخاطر بیشفعالیش ممکنه اینکارا دست خودش نباشه انجام میده ..

حتی چون خودکشی کرد بعد ی میلیارد بدهی من میترسم نکنه دوباره ببیازه اینکارو کنه من چیکنم😭

دیگ تا هفته اینده تموم میشه همه چی 😭ای خدا چ گیری افتادم

ن بابا عقدم خانوادم پشتمن خودشون بیشتر تلاش کردن جداشم  حال دلم خوب نیس

عقد هستی اینقدر وابسته ای و از حرف مردم میترسی 

اگه باهاش زیر ی سقف بودی و ازش بچه داشتیی چی اون موقعع چی

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

عقد هستی اینقدر وابسته ای و از حرف مردم میترسی  اگه باهاش زیر ی سقف بودی و ازش بچه داشتیی چی ا ...

اتفاقا عصن بحثم حرف مردم نیس

بحث دل خودمه

اره خیلی بهش وابسته بودمو شدم😞

من عقد بودم عصن

عقد بودی؟

ببین آدم‌ معتاد هرگز و هرگز درست نمی‌شه 

اعتیادش ممکنه ترک کنه ولی اینجور آدمها به خاطر کمبودی که در مغز و ذهنشون دارن دنبال مواد میرن 

اگه خوشبینانه مواد ترک کنند برا پرکردن اون جای خالی سراغ کثافت دیگه میرن ،از مشروب بگیر تا ج . ن. ده بازی 

اصلا فکر نکن باختی 

الان مواد ترک کنه،چندسال باید وقت بزاری قمار ترک کن ،چندسال دیگه مشروب ،سالهای میانسالی که تازه نی خوای نفس راحت بکشی از گندکاریاش و میگی چه عجب دنبال کثافت جدید نرفته ،بعد یه دفعه میبینی آقا چندسال با یه ج . ن. ده رابطه داره و آنوقت کامل داغون میشی که چرا عمرت پای چنین آدمی گذاشتی 

ولی اگه بچه داشتی اوضاع فرق میکرد محبور بودی تا آخرین لحظه برا حفظ زندگیت بجنگی

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
عقد بودی؟ببین آدم‌ معتاد هرگز و هرگز درست نمی‌شه اعتیادش ممکنه ترک کنه ولی اینجور آدمها به خاطر کمبو ...

خیلی دلم براش تنگه 

خیلیا رو میبنم ازدواج دومشونم ناموفقه

میگم کاش بازم تلاشم میکردن رو زندگی خودم😔

خانوادم گفتن شروط بزار وگ ن من نمیخاستم😭

خیلی دلم براش تنگه خیلیا رو میبنم ازدواج دومشونم ناموفقهمیگم کاش بازم تلاشم میکردن رو زندگی خودم😔خا ...

نگران نباش ،اگه فعلا آمادگی نداری جدا نشو 

اگه میتونی فعلا جدا زندگی کن به خودت فرصت بده چندماه حتی یک سال ببین میتونی وابستگیت کم کنی یا نه 

ولی یه جوری رفتار کن که شوهرت بدون کامل نرفتی و اگه تغییر کنه بر میگردی

به قولی تو آب نمک نگهش دار

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
نگران نباش ،اگه فعلا آمادگی نداری جدا نشو اگه میتونی فعلا جدا زندگی کن به خودت فرصت بده چندماه حتی ی ...

جداشدیم

وقتی شروط گذاشتم گف نمیتونم قبول کنم

منم گفتم هردو 

گف از چشمم افتادی عشقمون خراب کردی

منم رفتم امض تموم شد همه چی😔

جداشدیموقتی شروط گذاشتم گف نمیتونم قبول کنممنم گفتم هردو گف از چشمم افتادی عشقمون خراب کردیمنم رفتم ...

پس اجازه سوگواری به خودت بده ،هرچقدر طول کشید نگران نباش ،برا سوگواریت نزار هیچ کسی زمان تعیین کنه ،هرموقع خودت خواستی تمومش کن 

یه دفتر بردار تمام برنامه هات برا آینده بنویس 

ببین چقدر وقت تلف کنی دیر تر بهشون میرسی 

من الان با ۲۶سال زندگی عمرم هدر دادم پای مردی که فهمیدم بعداز همراهی کردنش در تمام اون سختی‌ها ،بهم خیانت می‌کنه 

تمام اون مسیر اعتیادی که برات گفتم ،من رفتم و تهش غیراز پوچی نابودی خودم هیچی نبود

حالا موندم با دوتا بچه ،و زندگی که با ذره ذره سلول خودم ساختم و اون نامرد دنبال خوشگذرونی بود از هر طیف ،مواد و مشروب و هرزگی 

نگران نباش ،تو نباختی 

فقط اول راه برنده شدنی 

پس اجازه سوگواری به خودت بده ،هرچقدر طول کشید نگران نباش ،برا سوگواریت نزار هیچ کسی زمان تعیین کنه ، ...

درک میکنم واقعا سخته

امیدوارم خدا برات بهترینارو رقم بزنه

ممنون از حرفات