2777
2789
عنوان

طلاق نگیرید خیلی سخته مگ متنفر باشید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1572 بازدید | 59 پست
کلا خیلی حالم بده خودمم نمیدونم چمه دلم خیلی گرفته

حالا وقتی منطقی بودنه نه دنبال دل رفتن 

حتما یکی دوتا بچه باید بدبخت بشه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان احساساتی شدی و چون یه مدته ازش دور بودی دلیل های طلاق برات کمرنگ شده میگی معتاد بوده قمار باز ...

نمیدونم اعتیادش چقد بود فقط میدونستم قبلا بوده و ترک کرده اما دوباره کشیده بود

عصن حالم خوب نیس 

خودمم نمیدونم چی میخام😭

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
ینی چی خیلی جلوم مشکلامو خوندی؟؟؟

نه عزیزم مشکلاتت نخوندم .

منظورم از جلویی . 

از کسایی ک مشکلات دارن و ب طلاق فکر میکنن خیلی جلویی  . چون کسی ک از بغل کردن همسرش چندشش میشه ؛تقریبا آخره خطه  ولی شما نه 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

علت جداییت چیه  بچه داری چرا میترسی خانواده نداری ک پشتت باشن؟

ن بابا عقدم

خانوادم پشتمن خودشون بیشتر تلاش کردن جداشم 

حال دلم خوب نیس 

دوست داری این ادم پدر بچه هات باشه ؟ 

منم ب این فکر میکردم ن‌نکنه یکی دوتا بچه بیاد و این اقا دوباره تکرار کنه یا پولامون ببازه یا مواد بکشه همش این فکرا تو سرم بودن و خشم جلو چشمم گرفته‌بود

نه عزیزم مشکلاتت نخوندم .  منظورم از جلویی .   از کسایی ک مشکلات دارن و ب طلاق ف ...

من شوهرم چون محبت زبانی داش و دست ب توجیهش خوب بود دلمو بدشت میورد اما کاراش خلاف حرفاش بود همش قول الکی ازینا خسته و نگران شدم ک‌دوروز دیگ برم زیر ی سقف باهاش چی میشه

برات صلوات فرستادم عزیزم  منم در حال جدایی هستم دیگه بهش هیچ اعتمادی ندارم چندبار بخشیدم ول ...

ممنون عزیزم ایشالا ارامش و دعا ب خودت برگرده

این روزای سخت میگذره، چند تا از تاپیک هاتونو خوندم

برداشت من اینه که موندن با این آدم برای شما جز آسیب و عذاب،چیزی نداشت

تصمیم درستی گرفتید،خونوادتونم عاقلانه فکر کردن

زندگی با همچین آدمی خیلی سخت میشه

تحمل کن این روزا رو

این روزای سخت میگذره، چند تا از تاپیک هاتونو خوندم برداشت من اینه که موندن با این آدم برای شما جز آ ...

😭😭این روزامم خیلی سخته 

هیچکس بهم نگفته تصمیمت غلطه امادارم عذاب میکشم خیلی فکرای تو سرم دارن عذابم میده😞