2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه خونه خودتی اختیار داری ک بری یا نری ولی این الان ی مهمون براش میاد صدبارب من زنگ میزنه ک بی ...

پس ببخشیدا کارت ساخته اینطوری اگه مادر شوهرم باردار بشه هم حس حسادت  هم خوشحالی چون بچه دوست دارم و تا وقتی خودم بچه دار نشدم دل دلم رو میخوره تا بیارم و وای ک شوهرم اونو بیشتر از من دوست داشته باشه مادرش و مخصوصا خواهر کوچیکشو  

قصد بارداری دارن همه میدونن

خیلی بده ها😂

چرا باید بقیه از اقدام شماها به بارداری خبر داشته باشن اخه 

برام سواله که حس شوهرت چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اخه همش شوهرم پرمیکنه ک میاد اینجا قرار نی ک بخوره بخوابه بااینکه تنها کاری ک نمیکنم اینه ک غذاباخود ...

زیاد نرو خونشون 

زیاد که بری دیگه جزو مهمون حساب نمیشی و توقع دارن همه ی کارا گردن شما باشه 

من فک میکردم ۱۹ و اینا باشی😂 همیشه سلامت باشی😘 اره بابا سن فقط یک عدده  ادم باید روحیه داش ...

ای وای خاک برسرم 🤦‍♀️🤣🤣

یعنی انقدر پستهام بچه گونه س 🥲🤣🤣

دلم شکست 🤪😁😂😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم بهونه بیار کلاس ثبت نام کن بگو کار دارم تزالان بخوای همه کتراشو بکنی فرداروز زنگ میزنه بیا لبا ...

دقیقاااا باورکن میرم حتی ۱ روز هم وانمیستم اونجا انقد ک بهم سخت میگذره من خودم تک فرزندم اصلا توناز ونعمت بودم اینا خیلی بدرفتارمیکنن

خیلی بده ها😂 چرا باید بقیه از اقدام شماها به بارداری خبر داشته باشن اخه  برام سواله که حس شو ...

انبوهی از شرم 😂😂😂🤦‍♀️

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خودت بهشون رو دادی از اول کار کردی.  تو هم فقط ی وعده تو هفته برو خونشون وقتی هم رفتی بگو وای ک ...

میگم ک هی میرف مینشست اینطرف اونطرف ک اره عروسم کارانجام نمیده درصورتی ک من فقط غذا درست نمیکردم وگرن سفره بنداز جمع کن بشور همش بامن تازشم من خیلی کم اونجام جدیدا در حد ۲ ساعت میرم

انبوهی از شرم 😂😂😂🤦‍♀️

واقعا عجیبه

بعد همین ایشون و شوهرش برن بگن ما میخوایم بچه دار بشیم، ترورشون میکنن میگن شماها بی حیایید از این چیزا حرف میزنید و ..

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
میگم ک هی میرف مینشست اینطرف اونطرف ک اره عروسم کارانجام نمیده درصورتی ک من فقط غذا درست نمیکردم وگر ...

شوهرت چند سالشه؟

تو شهر هستن؟

حتما حتما حتما حتما 

تا نامزدین گوش شوهرت رو بگیر ببر مشاوره 

خیلی بده ها😂 چرا باید بقیه از اقدام شماها به بارداری خبر داشته باشن اخه  برام سواله که حس شو ...

اون براش فرقی نداره ولی خیلی بچه دوست داره خیلیییی ی جوریم ک هس الان مادرشوهرم بهش گفته حق نداری باخواهر وبردات بخاطر زنت دعواکنی یا ناراحت باشی ازش فک  کن یکی دیگ بیاد