2821
2789
عنوان

میخواد منو وابسته خودش کنه؟

99 بازدید | 14 پست

همه استوری هامو ریپلای میکنه بعد که من بعد ۲ ساعت جواب میدم میره ۸-۹ساعت بعدش حواب میده

اینم بگم خوب حرف میزنه

امشب استوری مو‌ ریپلای زد منم یه ربعه جوابش رو دادم میتوسنت ادامه بده 😂😂فرستاد

چرا اینطوری میکته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ادامه این تکنیک چیه؟

تا ۶ماه رفتار پسرا رو جدی نگیر بعد اون اگه بازم همون طور باهات رفتار کرد و زیر یکسال بهتون پیشنهاد ازدواج داد قصدش جدیه ،،،بعد این مثل یویو می‌ره برمیگرده دوباره تکرار می‌کنه تا علائم وابستگی تو رو ببینه مثلا بهش پیام بدی کجایی چرا جواب نمیدی همین دو تا کلمه براش کافیه 

شاید که خدا اینجوری خواسته

دخترای دهه هشتادی که تازه کات کردن و دلشون نمیخواد به رابطه برگردن ما با دخترای نی نی سایت تو تل گروه زدیم اگه خواستین بیاین خصوصی لینک بدم😅

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
یه بار یه پیامش رو لایک کردم  دو دقیقه عدس آنلاین بودم دیدم داره تایپ میکنه نفرستاد

ههمین دیگه دلش داره غنج میزنه  از یه طرف نمی‌خواد رو کنه

با خداباش پادشاهی کن
میشه ی تکه ای از حرفاشو بگی چی میگه، ک شما میگی خوب میحرفه؟؟؟؟ 

کلا استوری هامو که ریپ میزنه خوب حرف میزنه 

چیزای روزمره عادی ولی خودش شروع میکنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792