2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 65 پست
سلام بله من چند ساله سرگیجه دارم ولی دو ماهه صعف شدید دست و پا هم اضافه شده همه ازمایشا و سونو ام ار ...

سلام عزیزم 

ببین اگه همه آزمایشات و ام آر آی ها سالمن صد در صد از اعصابه یمدت داروی اعصاب بخوری خوب میشی البته با تجویز پزشک

من واقعا فکر نمیکردم با آسنترا خوب بشم ولی شدم خداروشکر

من یبار ک داشتم آشپزی میکردم حس کردم سرم داره تلو تلو میخوره اولش فکر کردم شاید باردار شدم بخاطر اونه ولی چند روز گذشت و من پریود شدم و سرگیجم خوب نشد سرگیجم حالت گیجی منگی داشت و چند روزی ادامه پیدا کرد و دیگه رفتم دکتر تمام آزمایشات و ام آر آی ها رو انجام دادم خداروشکر سالم بودن پیش چند تا متخصص مغز و اعصاب رفتن همشون گفتن مشکلت عصبیه هر کدوم چند تا دارو بهم دادن ولی نخوردم فقط ی دکتر بهم آسنترا داد ک اونو فقط خوردم چون خواهر شوهرم چند سال پیش  مشکل مشابه من رو داشت و با آسنترا خوب شده بود بخاطر این منم فقط آسنترا خوردم 

۶ ماه نصف آسنترا۵۰ خوردم بعدش قطع کردم

یادمه حدود ۴۰ روزی طول کشید تا اثر کنه و بهتر بشم مابینش همش میخواستم قطع کنم چون زودتر از ۴۰ روز  اثری ازش ندیدم و اینکه کلا تو ۶ ماه قطعش کردم حتی دیگه دکترم نرفتم ک قطعش کنه خودم کم کم قطعش کردم و خداروصدهزار مرتبه شکر دیگه برنگشت من یادمه اون زمان یه مشکلی برای برادرم پیش اومده بود و من خیلی حرص و جوش خوردم بعد اون این مشکل برام پیش اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.