2777
2789
عنوان

خواهش میکنم خواهش میکنم بیاید

92 بازدید | 14 پست

شوهر من 3ساله که بیکاره مهندس عمران هست و فوق لیسانس حقوق خصوصی ـبرای اینکه پروانه وکالت قبول بشه چندساله نمیره سرکار و درس میخونه که قبولم نشده. حالا یکی از آشناها تو صنایع دفاع براش درست کرده بره اونجا هنوز نمیدونیم قراره مدرک عمرانش یا حقوقشو بزارن رو پرونده یا چی فقط طرف گفته فعلا حقوقش15تومنه سرویس هم داره از ساعت7تا6بعدازظهره و از همه مهمتر پارچین هست و ما کرج هستیم یعنی حدود2ساعت صبح 2ساعتم عصر تو راهه. میگه حقوقش کمه و راه طولانی بعدم ما الان واقعا توتنگنای اقتصادی هستیم خودشم تو اسنپ کار میکنه الان که بخور نمیره هرچیم رزومه دادم هیچکس زنگ نمیزنه میگین چیکار کنیم بره اونجا یا وایسم رزومه بدم جای نزدیک تر؟ توروخدا جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه زیاد تو این موضوع وارد نیستم 

ولی بنظرم ی مدت بره تا دست و بالتون یکم باز تر باشه تو این هین که میره سر کار شما میتونی باز رزومه بفرستی اگ جای بهتری پیدا شد از اونکارش در بیاد بره اونجا 

کار که عار نیست تازه سرویسم داره دو ساعت راهو که پیاده نمیره 

متاسفانه زیاد تو این موضوع وارد نیستم  ولی بنظرم ی مدت بره تا دست و بالتون یکم باز تر باشه تو ...

موافقم 

منم همینو میخواستم بگم به نظرم این بهترین کاره

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
متاسفانه زیاد تو این موضوع وارد نیستم  ولی بنظرم ی مدت بره تا دست و بالتون یکم باز تر باشه تو ...

آخه بدبختی اینجاست که طرف گفته اومدن بیرون از اونجا راحت نیست چون امنیتیه