2777
2789

من از استرس زیاد که عصر چی میشه قلبم از دیشب درد میکنه 

معده اینا که هیچی فک کنم فلج شده معدم

چیکار کنم آروم بشم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

من انقد استرس میگیرم ک حالت تهو میگیرم س ساعت هوق میزنم از شدت دلپبچه بیحال میشم و وضعیت هروز من همینه همبش حس میکنم قراره ی اتفاقی بیوفته

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد استرس میگیرم ک حالت تهو میگیرم س ساعت هوق میزنم از شدت دلپبچه بیحال میشم و وضعیت هروز من همی ...

من از استرس چندین ماه فک کنم نه درست خوابیدم نه غذا خوردم تازگیا درد قلبم اضافه شده 

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
والا واسه من بدون استرسم قلبم درد میکنه 

حتما دکتر برو عزیزم طبیعی نیست

من قرص اریزورو 5میخورم خوبم وای استرس پدرادمو درمیاره

قرص حتی استامینوفنم من استفاده نمیکنم کلا قرص نداریم خونه 

خیلی بده با تپش قلب بالا بیدار شدم به حدی که گفتم الانه وایسه بعد دردش بدتر شد

من از استرس چندین ماه فک کنم نه درست خوابیدم نه غذا خوردم تازگیا درد قلبم اضافه شده 

الهی کاملا درکت میکنم خیلی حس بدیهه

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

اره خودمم میدونم طبیعی نیس ولی فعلا که نرفتم میترسم برم و بگه بستریت کنیم اونوقت تکلیف بچه هام چی می ...

انشالله که چیزی نیست ولی زودتر اقدام کنی خیلی بهتره قلب ی عضو حیاتیه شوخی نداره خدایی نکرده پیگیری نکنی ی روز اتفاقای بدی بیفته

چیکار کردی آروم شدی

برای استرس مقطعی و کوتاه مدت خوردن پروپرونالول البته با تجویز پزشک

برای دوره ای که به شدت و تحت یک فشار و تنش طولانی مدت و به دنبال اون سوگواری و مصیبت دچار این مشکل شدم پزشک راهکارهای دیگه ای هم بجز دارو تجویز کردن. سفر و قرار گرفتن در بیخبری از اطراف در محیط خیلی آروم و تجدید کردنش در بازه های زمانی چند ماهه

ولی راستش اثرش هیچوقت کامل از بین نرفت