2777
2789
عنوان

دیشب خواب مادر شوهرم دیدم

243 بازدید | 10 پست

خیلی خواب بدی بود توی خواب فقط گریه میکردم حتی بالشم خیس بود همسرم با ترس بیدارم کردم هیبی 

خواب دیدم رفتیم مسافرت جنوب بعد  به من تهمت می زد که تو با اون مردی هییی فقط بغضم هییی در واقعیت باهام خیلی بده توی خوابم دست برنمیداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بخاطر این هست که بهش فکر می‌کنی 😑

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده 

من دیشب خواب پسرعمو مامانمو می‌دیدم با اینکه در ارتباط نیستیم یا حتی بهش فکر هم نکردم تو طول روز 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده  من دیشب خواب پسرعمو م ...

اره منم بهش فک نکردم اما این خواب ، اینکه بهم تهمت زد خیلی وحشتناک بود 

نه واقعا اما خیلی خواب بدی بود اونقدر گریع کردم که چشمام پف داره هیی

چرا دیگه اینقدر اذیت می‌کنه که تو هم تو ناخودآگاه تصورش می‌کنی 

راستی خواب و بد رو سعی کن هیچوقت تعریف نکنی و فراموشش کنی 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

نه برعکس خیلی وقتا یه خوابی میبینی که اصلا اون روز حتی تو فکرت هم نبوده  من دیشب خواب پسرعمو م ...

بستگی داره دیگه

اما از اونجا که اسی خودش میگه مادرشوهرش اذیتش می‌کنه میشه اینجوری تعبیر کرد که تو ناخودآگاهش تاثیر گذاشته

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی