2777
2789

سلام یه مقدار پوله کم اومد دستمون درحده 150 .. 200 میلیون مامانم رفت پیشه همه جار زد😔😭💔خالهام همشون وضعه مالیشون عالی ینی حداقل همشون بالای 50 میلیونه درامدشون. ولی چشمشون شوره هرچی ب مادرم گفتیم نگو فایده نداشت همه ی وسایله خونمون خراب شد دیشب گوشیه منم سوخت😭😔چیکار کنیم برا چشم زخم؟ 

این کاربری تعلیق شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مامانت سادس بخدا  وسایلو تعمیر کنید با هزینه کم ارامشتونم بدست بیارین خودتونو جمع جور کن ...

مادرم ساده هست ولی بیشتر زورش میاد بهش بگیم خانوادت چشمشون شوره بارها دیدیم با چشم😭😔💔

این کاربری تعلیق شده.
یخچال خراب شد لباسشویی جارو برقی و بابام مریضه حالش بد شد.. حقوقمون ماهی 7..8 تومنه😔💔خیلی سخت زندگ ...

از شر تنگ نظری بقیه به خدا پناه ببرید عزیزم 

یه قربونی کنید

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
مادرم ساده هست ولی بیشتر زورش میاد بهش بگیم خانوادت چشمشون شوره بارها دیدیم با چشم😭😔💔

نگین بهش دیگه خواهرشه معلومه بدش میاد

جلوشو بگیرین چیزی نگه به اونا

بسلامتی باشه انشالا درس میشه

نگین بهش دیگه خواهرشه معلومه بدش میاد جلوشو بگیرین چیزی نگه به اونا بسلامتی باشه انشالا درس میشه

اخه خودشم میدونه شاید برامون دعا گرفتن😔💔

ینی چی چون زورش میاد جونه مارو ب خطر میندازه؟😔💔

این کاربری تعلیق شده.
اخه خودشم میدونه شاید برامون دعا گرفتن😔💔 ینی چی چون زورش میاد جونه مارو ب خطر میندازه؟😔💔

عزیزم خیلیا رو بدجنسی چشم نمیزنن 

رو حسن نیت و دل پاک میگن به به فلانی چه پولی دستش اومده ولی چشمششون شوره چشم میزنن 

شما صلوات بفرستین وان یکاد بخونین قربونی کنین خوب میشع