2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا مجردم 

ولی به شدت به زیبایی و تحصیلات حساسم 

حسادت هم نکنم حسرت میخورم بابتش

امیدوارم از جاری آینده زیباتر و تحصیل کرده تر باشم😎😂

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

از خودم شروع میکنم 

من  به خاطر تحصیلات و اینکه  قراره معلم بشه 

من توانایی اونو ندارم 

ولی از لحاظ چهره  و از لحاظ مالی از اون سرترم

ولی بازم حسودیم میشه 

درحدی که  بعضی مواقع بغض میکنم😑

فعلا مجردم  ولی به شدت به زیبایی و تحصیلات حساسم  حسادت هم نکنم حسرت میخورم بابتش امیدو ...

اون تحصیلات امونو منو بریده 

والا هرچی خودمو دلخوش میکنم بازم  

حسودیم میشه

خب من خیلیییی به جاریم حسودی میکنم 

آخه جاری به این مهربونی و خانومی و فرهیخه ای داره دیگه چی از خدا میخوااااد خوووش به حالشششه😎😎😎🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج❤️
اون تحصیلات امونو منو بریده  والا هرچی خودمو دلخوش میکنم بازم   حسودیم میشه

خب تحصیلات باز بهتر از تفاوت در زیبایی و ثروت و خانواده و....هست 

راحت میتونی تو هم پیشرفت کنی 

اگر دوست داری ادامه تحصیل بده شاغل شو

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

حسودیم نمیشه ولی ازش بدم میاد شوهر من و شوهر اون باهم شریکن اونا چندسال زودتر ازدواج کردن و شوهر من زیاد درگیر مسائل مالی نبوده اونا هم تا میتونستن دزدی کردن و جمع کردن برای خودشون ،بعد از ازدواج ما هرکسی حقوق معینی برمیداره ولی اونا انقدر زیرشون پره که با اینکه حقوقمون یکسانه سطح زندگی اونا خیلی از ما بالاتره و این منو حرص میده چون حق ماست که دارن میخورن

از خودم شروع میکنم  من  به خاطر تحصیلات و اینکه  قراره معلم بشه  من توانایی او ...

به نظر من مهم نیست. جاری منم خیلی به سرعت داره از من پیشی میگیره و اخیرا تو دانشگاه  به صورت حق التدریس استخدام شده. خوب هر کسی یه انتخابی داره اون همه وقت و انرژیشو گذاشته برا این کار ولی من با اینکه قبلا تحصیلاتم از اون بیشتر بود ترجیح دادم کار نکنم و به موقع بچه دار بشم و با آسایش و آرامش کامل بزرگش کنم.