2777
2789
🤣🤣🤣 بیخیال تموم شد ایشالا یکی بهتر میاد

اخه همه میدونن ک من این پسرو دوست داشتم و همه میدونن پسره منو دوست داشت ولی خاک بر سر خودشیرینم کنن چ حرفی بود زدم اخه

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان دوستی با شوهرم وقتی هیشکی اطلاع نداشت... ی بار بهش پیام دادم امشب دیگه تو بغل همیم و پی ...

این تهشششش بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

من یه بار برادر شوهرم اومد دخترمو ک بغلم بود بوس کنه من فک کردم میخواد با من روبوسی کنه آخه همون لحظه که رفتم داخل خونشون داشتیم احوالپرسی میکردیم بود من فوری اونو بوسیدم 😎😁 یعنی اون دخترمو بوسید و منی که گیج شده بودم گردن اونو 😂😂😂😂

حالا قیافه من 🥴

برادرشوهرم😐

جاریم 😤

تو راهنمایی سر کلاس ادبیات معلم گفت آخر هر بیت شعر آمین بگید منم حواسم جای دیگه بود مثلا میخواستم بگم دارم به کلاس گوش میدم ی مصرع که تموم شد با صدای بلند گفتم آمییین همشم فکر میکردم شعر تموم شده وسط کلاس صلوات میفرستادم 😐😐آخرشم از کلاس بیرونم کرد😂😂

وااااا  چطور هنوز زنده ای پس 😂😂😂

بلافاصله فهمیدم چ غلطی کردم ،وانمود کردم دارم ب دوستم پیام میدم که داداشمم میشناختش

فوری پیام دادم سیما جان کاش اکرمم بود 🤣🤣

جواب داداشم اومد: 😐

گفتم وای تویی اشتباهی جای سیما بهت پیام دادم🤣 رفتم خونه هم اصلا دیگه ب روی خودم نیاوردم اونم چیزی نگفت

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

میشه باحس ششمت کمکم کنی.

کی ازدواج میکنم باچه کسی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.