یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سر کلاس ادبیات میخواستم بگم استاد قرار بود منو بلند کنید گفتم استاد قرار بود منو بک... استاد هم مر ...
گفتی ادبیات یادم افتاد تو دبیرستان معلم ادبیات اومد شعر بخونه خواست بگه تیر خدنگ گفت ک...یر خدنگ وای کلاس ترکید یکی از بچها گفت اون خودش،چیه که خدنگ هم باشه چه شود🤣
ن بابا من نمیدونم کجا کا خیر کرده بودم ک قبلش گوشی پدربزرگمو پسرداییم ک کوچیکه گرفته بود داشت بازی میکرد نصف مخاطبارو فرستاده بود بلک لیست منم جزو همونا بودم😂😂من این پیامو اشتباهی فرستادم بعدش داشتم از استرس میمردممم اخه پدربزرگم سر این چیزا خیلی حساسه بعد یماه گذشت دیدم خبری نشد نشد بعد یروز پدربزرگم بیمارستان بستری بود رفتیم ملاقاتش گوشیشو داد بهم گفت فکر کنم بچها مخاطبامو مسدود کردن بیا درست کن،من همون لحظه ک از بلک لیست شمارمو در اوردم اون پیامم بعد یکماه اومد گوشی تو دست خودم بود دیدم اومد عشقم زندگیم یعنی از تهههههه دلم خداروشکر کردم😂😂بعد گرفتم پیامو پاک کردم😂
ی سری هم بین راه از شهری ب شهر دیگ رفتم آب جوش بخرم چند بار تو چشای فروشنده نگاه میکردم و میگفتم اب جیش دارید؟:) اونم فقط تو حالت شوک بود تهش فهمید منظورم چیه
همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.