2777
2789
عنوان

در جواب این خانمها چکار میکنید؟

175 بازدید | 10 پست

یه خانمی هست که خیلی حراف هست و ادعاش میشه هاره و خیلی به هار بودنش افتخار میکنه 

هر وقت منو میبینه یجوری رفتار میکنه که من با آرایش قشنگم 

در حالی که کل آرایش صورت من یه ضدآفتاب ژله ایی هست و یه سورمه سنگ و یه بالم لب صورتی

هر جا میشینه میگه فلانی قشنگیش بحاطر آرایش  و من چیزی نمیگم بهش

تا امروز با هم رفتیم خرید و من یه رژلب جلوش خریدم همون لحظه جلو مغازه دار گفت وای وای بدآموزی داره واسه من که نچرال و اهل آرایش نیستم وای نباید با تو گشت

و جالب‌تر اینجاس همون موقع هم کلی لوازم آرایش خرید و من چیزی نگفتم 

میدونم اشتباه کردم جوابش ندادم چون اون لحظه دعوت من اومده بود بیرون و نمی‌خواستم ناراحتش کنم

اگه از این به بعد یه همچین حرفایی زد چی جوابش بدم؟

ناگفته نماند که اصلا هم زیبایی نداره 

متأهل 

بخند بگو باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتتو قطع یا خیلی خیلی کم کن مشکلت حل میشه ادم مجبور نیست باکسی بره بیرون ک همش استرس اینو داشته ...

مساله اينجاس که نمیشه حتی رابطه رو کم کرد

وگرنه درجا قطع رابطه میکردم 

متأهل 

هیچی فقط یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش بنداز یه نفس عمیق هم بکش جلو خودش و بعد بلند بگو لا اله الا الله تا بفهمه حرفاش اصلا قشنگ نیست

اگه دیگه اینقد پر روئه که با این حرکاتا نفهمید که ناراحت میشی شانت در حد اون پایین نیار و مثل خودش هار بازی درنیار از همچین آدم سمی دوری کن مگه چند سال عمر میکنیم که واسه بعضی از آدما تلف کنیم

هیچی فقط یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش بنداز یه نفس عمیق هم بکش جلو خودش و بعد بلند بگو لا اله الا الله ...

دقیقا همینطوره که میگید

من واقعا نمیدونم چرا اصرار داره من با آرایش قشنگم

مثلا تا میبینتم میگه که اووووو چقدر به موهات رسیدی 

چقدر مدل عوض میکنی حوصله داری

متأهل 

دقیقا همینطوره که میگید من واقعا نمیدونم چرا اصرار داره من با آرایش قشنگم مثلا تا میبینتم میگه که ...

پس معنی نچرال بودن درست نفهمیده 

دیگه بهداشت پوست و مو از قدیم بود

تازه زنای قدیم لباشونو با لاله عباسی رنگ میکردن

یه ضدآفتاب و رژلب دیگه چیزی نیست

خودتون گفتین لوازم آرایشی خرید اینکه جلو شما به خودش نمیرسه شاید میخواد اینقد ازت ایراد بگیره که اعتماد به نفست بیاد پایین در حالی که از درون دلش میخواد مثل شما باشه

پس معنی نچرال بودن درست نفهمیده  دیگه بهداشت پوست و مو از قدیم بود تازه زنای قدیم لباشونو با ...

فک میکنم خیلی خوب روانشناسیش کردید 👌🏻👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻

دقققققیقا همینه خیییییلی سعی داره بهم حس کم بودن بده و بگه خودش برتره

و دقیقا همه اون چیزایی که دوسشون دارم تو چشمم تخریب میکنه 

متأهل