2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد

1568 بازدید | 14 پست

مدام بهم میگه بچتو بنداز سر باباش بیا

طلاق بگیر بچه یه جور بزرگ میشه...حالمو به هم میزنه این بی عاطفگیش

امروز بهش گفتم من مثل تو نیستم که منو ول کردی تو بدترین شرایط سال تا سال باهام قهر بودی.من دلبسته ی دخترمم.اونم کلی بهم چرت و پرت گفت

برام سواله بعنوان مادر یا مادربزرگ که هیچ 

بعنوان یه زن دلش نمیسوزه برای من که دخترشم

یا برای نوه ش

از بچگی تا الان انقدر بهم گفته بی عرضه تو سری خور بی دست و پا 

باورم شده هیچی نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه با همسرت مشکل داری

با همسرم خیلی مشکل دارم.اصلا حرفم این نیست

اوکی میگه شوهرت آشغاله به درد نخوره

منم قبول دارم.ولی دخترم چه گناهی کرده.اصلا به مامانم چه

مگه یکبار حمایتم کرده

فقط سرزنش تمسخر 

لعنتی انگار من راضی ام.خوب دارم سرویس میشم یکم بفهم آدمو

وایسا بالای سر دخترت  اون گناهی نکرده که به دنیا اومده  دمت گرم

اصلا من خودم بدون دخترم مگه میتونم

مامان من یه زن خودخواهه.تو بدترین حال منو راه نمیداد تو خونه ش.نصف بیشتر عذابی که تحمل کردم بخاطر خودش بود.هزاربار بمیرم و بمونم بچمو از خودم جدا نمیکنم.فکر کرده من مثل اونم

مادر مسئوله درقبال بچه ای که با میل وخواسته خودش به این دنیا آورده 

اصلا میدونی طبیعت آدمیزاده نمیتونه بچشو ول کنه.وگرنه کی خوشش میاد بمونه تو این جهنم.از اونطرف خواهر چاپلوس خودشیرینم عکس مامانمو هی استوری میکنه روز جهانی مادر و نمیدونم مامان فداکارم و...کی باور میکنه این مامان انقدر به من حس گناه داده که من شدم اسیر و زیر دست یه کثافت روانی

اصلا میدونی طبیعت آدمیزاده نمیتونه بچشو ول کنه.وگرنه کی خوشش میاد بمونه تو این جهنم.از اونطرف خواهر ...

من معتقدم ازدواجهای بد بیشترشون حاصل یک چرخه معیوبن یعنی دخترخانوما فرار میکنن از جهنمی که توی خونه پدر هست وازچاله مستقیم میفتن توی چاه مادر اون دخترها اکثرا خودشون زنای ستم دیده ای هستند که خشمشون سر دخترشون خالی می‌کنند 

من معتقدم ازدواجهای بد بیشترشون حاصل یک چرخه معیوبن یعنی دخترخانوما فرار میکنن از جهنمی که توی خونه ...

مادر من کلا سم خالصه.بابامو که مظلوم و بی دفاع بود انقدر تحت فشار میگذاشت که فراری بود و گرفتار اعتیاد شد.بعدشم برا آبرو داری ما دوتا دختر هم که شده نگفت درمانش کنه 

تا روزی که فوت کرد و این خانوم شد مادر فداکار.میگه خیاطی کردم آرایشگری کردم.من که چیزی جز فقر و نداری یادم نمیاد.نهایتا منو با حقارت شوهر داد و دست بگیر داشت مدام.دقیقا از چاله به چاه افتادم

مادر مسئوله درقبال بچه ای که با میل وخواسته خودش به این دنیا آورده 

همسرم از زندگی قبلش دو قلو دختر داره پیش مادره بودن ..زنه اینقدر بی عاطفه و بی وجدان هست بخاطر لج بازی تا ما ازدواج کردیم گفت نمیگیرم و حاضرشد بزن پیش ی زن غریبه زن پدر ‌..بعضی ها عاطفه و حس ندارن 

همسرم از زندگی قبلش دو قلو دختر داره پیش مادره بودن ..زنه اینقدر بی عاطفه و بی وجدان هست بخاطر لج با ...

اینجور مادرا فقط اسم مادر یدک میکشن اینها هنرشون زاییدن بوده وبس 

اینجور مادرا فقط اسم مادر یدک میکشن اینها هنرشون زاییدن بوده وبس 

آفرین حالا زندگی ما دچار تنش شده چون‌منم حاضر نیست م بچه دیگران بزرگ کنم‌ اون زنم انگار نه انگار دخنراش دارن دچار مشکل روحی میشن

مادر من کلا سم خالصه.بابامو که مظلوم و بی دفاع بود انقدر تحت فشار میگذاشت که فراری بود و گرفتار اعتی ...

واای دختر مادرت یه فرد خود شیفته اس باور کن

نیاز به درمان داره حالا بعضی ها نسبتا زیاد یا کم این خصوصیاتو دارن اگه قبول کنه باید حتما مشاوره بره و گرنه

اصلا حرفاشو به گوش نگیر سعی کن زیاد باهاش ارتباط نداشته باشی