2777
2789
عنوان

هر کار می کنم نمی تونم همسرم ببخشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ماه پیش بعد دعواها و گریه ها من اجازه دادم ببینه بچشو  ولی الان که فهمیدم هییی بابا بازیم دا ...

کاش بشه تمام کامنتهایی که توی تاپیکهای مختلف گذاشتم رو 

اینجا برای شما هم تک تکشونو بزارم تا بدونی توی نظر دادنم چقد محتاطم که مبادا دلی از نظر دادن و قضاوت کردنم بشکنه یا زندگیی از هم بپاشه و...اما الان اینقد حالم از همسرتون بهم خورد که مجبورم رک نظرمو بگم حتی اگه قراره تاوانش گناه کبیره باشه.خواهش میکنم. خواهش میکنم استاتر خانوم حسابی حواستونو جمع کنید و این اقای همسرتونو بپا...معلومه خیلی خانوم ساده و خوش قلب و پاکدامنی هستین و معذرت میخوام که اینو میگم؛ دارین چوب همین سادگی و...رو میخورین!! چرا طلاق بگیرین!!!؟مخصوصا که الان همسرتون ظاهرا سرش به سنگ خورده!؟بشین سر زندگیت و دیگه اون خانم ساده و خوش قلب و...نباش. اصلا چه معنی داره که اجازه دادین همسرتون اون دخترو ببینه و براش پدری کنه!؟من باشم عمرا اگه اجازه بدم حتی یک بار  از دور هم شده اون دخترو ببینه...بشین سر زندگیت به جبران تمام سالهایی که با اون بوده  برای همسرت خرج بتراش...برین مسافرت...شام برین رستوران...به خودت برس...طلا بخر...مانتو کیف و کفش ست و مجلسی و...بخرو بپوش...جاهای دیدنی مرتب با همسرو بچهات برو...موهات بلوند کن...اتفاقا خودتون بچسپون به همسرت حتی یه دقیقه هم نزار تنها بره بیرون...گوشیشو بگیر دستت و مرتب از کارهاش سر در بیار مخصوصا که الان ازتون میترسه و به قول خودش ترس از دست دادنتو داره...بهش بگو چون خانم بسازو ارومی بودم این بلارو سرم اوردی؟بگو دیگه گول نمیخورم...بگو بعضی اتفاقا دل ادمو خون میکنن ولی در عوض چشمشو باز میکنن خلاصه تا میتونی به خودت برس...به قول معروف زنی که خرج نداره.ارج نداره

امیدوارم بیای و خبر خوب بدی ان شا الله

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚